Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Nincs kedvem menni!!! Sietek:))))))
De ciki, ha hallaná szegény...de tényleg nincs kedvem...
Cilum..muri??? nem akarok én összeveszni senkivel, hogy legyen muri.:))))
A szórakozás...az meg más műfaj Icukám, nem ez.:((
Jó szórakozást:)
Igen,sietni kell,mert az ember mindig a jóról marad le:))))
Jóbarátaim...7-re átmegyünk a barátnőmékhez vacsorára. Valami sütés lesz.
Majd jövök, mert lemaradok még a végén valami nagyon fontos dologról, ahogy Icu is mondta.:)))))
Jó.:DDD
És köszi-köszi-puszi!!!:)
Jajj...mik ki nem derülnek az emberről...:)))
Dehát...jobb előbb,mint később...:)))
Á,amúgy nem hiszem...azért is akadtam ki.Már mint magamon.:oops:Amolyan "sos,nem vagyok komplett".:)
Ha nem lennétek...Huh.De örök hálám,elgurult,de már megvan.:)
Vannak nők akik odavannak a bunkó pasikért:)
Volt egy kolléganőm is ilyen.
Hát...pont ezért gondoltam,megkérdezlek titeket.:)
Hát...De.:)
De akkor jó,akkor majd mondogatom majd magamnak,hogy úgyis megöltük volna egymást és ilyenek!:DDD
:oops: :)
Mert hát ugye aztán már nem volt bunkó,hanem...élcelődő,vagy hogy mondják ezt.Én is ilyen vagyok,kapott is rendesen és tök jól bírta.Az ilyet csípem.:)))
Deeee...Igen.Valószínű megöljük egymást már az első héten...:)
Na mondjuk az úgy volt,hogy azért kérdeztem meg,mert biztosra vettem,hogy egy ilyennek tuti nincs senkije,ez kinyír maga mellől mindenkit.Jajj,tényleg egy ökröt le lehetne vele ütni,ilyen nem rohangál mindenfele,mondjuk úgy,hogy én még az életemben nem találkoztam ilyen emberkével...:)))
Csak amikor ugye már nem volt tahó...Na,de azt hiszem igazad lehet...:)Csak ugye azt vettem észre,hogy azóta más sem jár az eszemben és tiszta ciki,hogy én meg majdnem megöltem,holott most meg tök érdekelne,hogy kifia borja,meg ilyenek.Jajj.:P
Szia!
Velem,már többször előfordult,hogy valaki elsőre nagyon nem szimpi,később meg megismertem,és gyökeresen megváltozott a véleményem.
Mindenkinek lehetnek rossz pillanatai:)
Azt azért nem javasolnám,hogy mindenkit faggass ki mielőtt,mielőtt bunkónak könyvelnéd el:)))))
Érdekes...
Ha valaki bunkó elsőre, az bunkó is marad...
Én biztos nem mentem volna bele olyan beszélgetésbe bunkócskával, hogy megtudjam, kiféle, miféle, kefél-e.... Ezt nem mondod komolyan, hogy a végén még tetszett a stílusa?:)
Bocsánat, lehet, hogy nincs igazam, de nekem ez nem jön be...:)
Szóval...Tiszta ciki...de ma összefutottam egy szín bunkó pasival,szálltam volna fel a bkv-ra,erre ő is,szerény személyem röpült félre,amit szóvá tettem,erre tök izén válaszolt,mire én közöltem magánvéleményem róla.
Na.Erre felkapta az agyvizet és jól leosztott.Én szokásom szerint álltam,hallgattam,majd levettem a napszemüvegem és rávillogtattam a szemeim jó mérgesen,hogy megijedjen!!!(igazából kész voltam jó alaposan elagyabugyálni)
Erre abbahagyta a leosztást,elmosolyodott és úgy folytatta a kioktatást.
Közben azt is megtudtam,hogy nincs senkije,ezt jól a képébe is vertem,hogy na ezen nem csodálkozom.
Ez meg szemtelenül csak bájvigyorgott tovább!!!
Na.Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ha legközelebb keresztülesek egy ilyen tuskón,akkor anélkül,hogy jól meg akarnám verni,tudakozzam meg,hogy kiféle,miféle igaaaaaz???Mert most meg tök ciki,hogy dühös voltam rá és tök imponált a stílusa is...Jajj.:)
De-de-de!
Kérdezhetek?:)