Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Bír már egész jól haladni.
Köszönöm.Nemrég szemtelenkedtem ide és itt ragadtam.
Szia!:)
Veled,még nem is nagyon dumcsiztam,nagyon el vagyok,mostanában havazva!
Örülök,hogy te is itt vagy közöttünk!:)
Sziasztok Drágáim!:)♥
Na megjöttem én is.
Nekem is kellene futni,de nem szeretek!
2-szer elmegyek zoombázni egy héten,na ott leizzadok rendesen.A csajokkal végig röhögcsélünk egymáson.Ez a kikapcsolódásom!
Már megint: társulok Hozzád:)))))
Tudok adni,ha túl sok lement!
Attilának meg nem kell fogyókúráznia, mert a futástól lemennek a kilók:)))
Megnézném....Remélem jó fej a lányod és sokáig biciklizik!
Az nagyon jó! Valamikor mi is így közlekedtünk itt az utcában:))))
Bicajozunk a lányomal, ő teker én meg futok utánna. :)
Hála Istennek a mamiék egészségesek és még futni is tudnak utánuk. Remélem még sokáig!
Az természetes, hogy a sajátot ki kell bírni. De nagyon édesek lehetnek, azt el tudom képzelni:)))
Tetszik, hogy elmennek aludni a szülők....megértem.:))))
A sajátját muszály bírnia az embernek!Amikor kimerülnek a tesómék 2-3 napra elutaznak aludni!Na ilyenkor mi átvesszük a stafétabotot.Hozzá vannak a kicsik szokva mindannyiónkhoz.Mindenki otthon érzi magát mindenkinél.Ha én megyek és éhes vagyok,nyitom a hűtőt és eszek.Ha nincs kaja,főzök a fagyasztóból vmit.Nem gond,nincs idő kiszolgálni a másikat.A távolság az egyetlen gond.120km-re laknak tőlünk.Ezért van éves autópálya matrica a kocsimon.Ha baj van /pl.betegek/ 1 óra múlva ott vagyok.
Azt elhiszem, hogy kell a segítség! Nézni imádnám Őket, de már a türelmem....hát, nem tudom, hogy bírnám-e. De bevallom inkább a nem jönne be:(((
Kinga,Gábor,Tamás 4 évesek voltak szeptemberben.
Aranyosak,imádom őket,de hatalmas munka.
Mióta megvannak sok segítségre van a tesómnak szüksége,pláne,hogy visszament dolgozni a pénz miatt.
Hármasikrek? Gratulálok a testvéredéknek:)))
Nagyon szépek lehetnek....Fiúk, lányok, vegyes? mekkorák?
Hasonlítasz a mamimhoz! Ő 45-ös születésű és szintén jó fej.Fiatalos,segítőkész.Hol nálunk,hol a tesómnál segít,ha kell.A tesómnak hármasikrei vannak/4 évesek/ neki többet kell segítsünk.
Ditta, nagyon jó lenne....tényleg szívesen elmennék:))))
Neked is jó reggelt, meg mindent, ami jó!:)
Sziasztok! :)
Mindenkinek kedves egészségére! ♥
Jó reggelt!
Gyere,meg vagy hívva!
Jó reggelt!:)))
Ma is jólesik a kávé! Köszönöm!:)
Köszönöm Timike ♥
Jó reggelt! :)
Jó reggelt! ☼
Kévét??? ;)
{_}- {_}- {_}- {_}- {_}- {_}-
Ne mán Icum!!!!!!jó éjszakát♥♥♥:)