Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Elmegyek lassan tentikélni!!:)
Jó éjt,és szép álmokat mindenkinek!!:)
Vendégkört szerezni nem egyszerű.Megtartani még nehezebb.Nálunk a fodrász ajánlgatja mindenkinek.
Szerintem ez egy bizalmi kapcsolat.Nyilván beszélgetsz míg elkészül.Én az idősebbekben jobban bízom.A szalonba egy kb.20éves lány jött.Az a röhögcsélős tipus.Engem irritál.
Elhiszem,hogy aki járt már pórul,az fél az ilyesmitől.
Sajnos ahogy én látom a dolgot,nagyon sok ebben is a kontár!!:(
Igen a porcelán technikánál van a folyékony komponensnek olyan iszonyú büdös szaga!!!:))
De aki egyszer megégette magát....
Van egy körmös a fodrásznál,ahova járok.Nem tudom milyen anyaggal dolgozik,de olyan büdös,hogy alig lehet kibirni.
Elhiszem Zsuzsikám,de az mind a felelőtlen hozzánemértő munka hatására történhetett.
Meg azért voltak régebben olyan anyagok,és technikák amiket már betiltottak,pont az ilyen káros hatások miatt.
Sziasztok!
Én nem birtam a műkörmöt.Elpuhult alatta a körmöm.
Most áttértem a tartós lakkra.3 hetet kibír és semmi bajom vele.
Szia!♥
Köszönöm. Én is így gondoltam, de azért nagyon tetszik.:DDD
Szia Zsú!
Nekem lett volna rá már lehetőségem, ingyen és bérmentve is, de féltem az eredeti szép körmeimet, hogy tönkre megy!:DDD
13 éves koromtól emlékszem, hogy manikűrözök, ápolom a kezem, mert igényem van rá.:)Mindenkinek van valami heppje, nekem ez.:DDD
Szia!
Nekem sem volt...és ahogy belegondolok az életembe, nem is lesz:)))
Icu nem jön el, hogy csináljon:)))))
Sziasztok! Szép estét!♥♥♥
...hogy Ti milyen ügyesek vagytok!
Nekem még sosem volt műkörmöm, de mai napig tekintetemmel követem azt a kezet, melyen egy nekem is tetsző remekművet látok.:)
Szia Drága!:)
Köszönöm,a bíztatást is!!
Ez a bajom nekem is,hogy olyan frászba vagyok ha csinálom,hogy az borzasztó.
Azt mondod,menni fog???:)))♥
Kitartás Icus :)
Ha kérdésed van, szívesen segítek. Pár éve, még én is görcsöltem minden egyes körömnél, hogy mi lesz, ha elrontom. aztán minden ment mégis mint a karikacsapás. :)
Egy van!!!:))))
De azt úgy vettem,és műanyagból van!!:)))
Bizony fel a fejjel! :)))
Gyakorlat teszi a mestert! ;)
Így van,majd lesz másik!!:)
Sajnos a műkörmök,még sok gyakorlással lesznek igazán szépek!!!
Nagyon az elején járunk a gyakorlatnak,de mostmár teljes erőbedobással tanuljuk a különböző technikákat!!!Minden órán,új,és új!!:(
Volt készen vett a tészta a mélyhűtőben. Az egész csirkemellet tettem a levesbe, mikor puha lett, kivettem, a csontot leszedtem, Rozi örült.:)))
Az egész mellet fűszereztem...és úgy tekertem a tésztába. Tojás, sajt, sütő. Gyors és finom:)))
Jól hangzik! :)
Szeretem a nem szokványos dolgokat! :)))
Jól vagy?
Most jól vagyok, csak fáradt, mint mindig... :)))
Munkahely nemsoká a múlté lesz! :)
Hiányozni fog a meló, az a meló.:(
De hát majd lesz más.
Már szép körmöket gyártasz? ;)