Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Szia:)
Nekem is az az érzésem...:)
Sziasztok!
Szerintem ők sem tudják! :))
Szia:)
Felétek milyen az idő?
Itt tök sötét van, de 14 fok...
Szevasztok!
Délelőtt óta szakad az eső:(
Hm az apukája családjánál mindenki nagyon jó, focista volt. A kisfiu is nagyon ügyes, de dzsúdóra már régebb óta jár, ott vannak is barátai, a fociban meg még kezdő. Tehát nem muszájból csinálja, de a dzsúdó a kedvenc. Szüksége van egy kis mozgásra, mert nem bir magával. Hetente 2x dzsúdó, 1x foci.
Tegnap apás program volt, horgászni voltak:))
Ez jó hír, hogy nem fáj:)
Ha nem szeret focizni az unokád, miért csinálja?:))
Szia!
Köszi, már nem fáj:) A kemény talpu cipők sajnos mindig megkinoznak:(
Az unokám foci versenyre ment.
Focizni nem annyira szeret, de a dzsúdó az igen:)
Sziasztok, szép napot:)
Itt is fekete felhők vannak, de néha látszik egy kis napfény. Az viszont jó, hogy a nyitott ablak mellett nem fázom:)
Bárányka, hogy van a lábad?:)
Jó reggelt, kellemes napot mindenkinek!:)
Itt lóg az eső lába:(
Van esze! Nem kell nagyon félteni!
:))
Nehéz neki!
Ma volt a raktárban vásárolni és felhívta a lányát milyen szempillaspirált vegyen.Meg hogy tényleg el akarnak-e menni?
Pasi észjárás! Azt hitte lekenyerezheti!
De a lányomnak megvan a magához való esze! Össze-vissza dicsérgette apukáját,aki így még mást is megvett,amit csak a hölgy akart!
Dittám ...mindenben seytek, de a vasalást ne kérd...aztnem szeretem, de nagyon nem:)
Szegény Zurad... párszor még kiakad... üzenem, hogy jobban jár, ha szoktatja magát a gondolathoz:)
Nem segítettél ki! :(
A zuram teljesen kivan bukva,mert a lányunk a haverokkal felmegy a pesti lakásba. Már minden kifogást végigjátszottam vele! Tudtam,hogy nem lesz egyszerű,de hogy ennyire kibukik 1 szem pici lánya miatt,hát ezt nem gondoltam!