Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Többnyire így van,de ha segítséget kérnek nem tudok ellenállni!
Nem baj Zsu,mi mindent megteszünk!
Többi az Ő lelkiismeretükre van bízva!!
Holnap sajna dolgozok,hajnaltól kb.du.4-5-ig!!
Anyósomnak/volt/ is be kellene festenem a haját,már annyit könyörgött szegény,de olyan kevés időm van,örülök,ha itthon lehetek!
Hazahoztak a temetőből. megvagyok.... Most kezdek még csak főzni. hogy holnap kevesebbet kelljen. Nagyon meleg lett, elfáradtam....
Majd jövök!:)))
Én is csak bepillantok,mert ezer a dolgom,illetve nem vagyok teljesen bevásárolva!!
Az igaz ugyan,hogy ez a kajamennyiség egy hónapra egy hadseregnek elég,de még megyek nehogy éhen haljunk a két nap alatt!!
Hál'Istennek pörög a fórum,de ez is volt a cél,hogy mindenki beszélhessen arról ami épp történik vele,vagy ami épp foglalkoztatja!
És főleg,hogy minél többen és minél jobban összebarátkozzunk!!!
na sikerült ideérnem a fórumba is. Persze kisasszony az ölemben... úgyhogy sokat nem tudok most irni. Reggel elvittük az újonnan hozzánk került autót eredetvizsgálatra vizsgára...vagy mi.
Jól pörög ez a fórum :) sok dologba bele sem tudok szólni :D
Neked is szép napot!!
Bendegúznak is nagyon örülünk!!
Sajna ma nekem is rohangálnom kell,mert már holnap dolgozom!
Igen tudjuk:)))
De én muszáj voltam neki állni,mert nem akartam az egész ruhatáramat lecserélni...Meg hát persze a tükör sem azt mutatta,amit szerettem volna látni,lehet a tükröm nem jó!?:DDD
Kitartóan:)))
weight watchers-el,Kriszti ajánlotta.Én mindent eszek,csak mértékkel és azért este már nem szoktam megterhelni a gyomromat....röviden ennyi:)
..majdnem olyan mint a szerencsejáték...!:)
Csak persze másképpen és nem kerül annyiba!:)