Ugye mi jóbarátok vagyunk? (beszélgetés)
Én napi 3x eszem,csak nem sokat:)
Asszem én is bevágom a kis joghurtkámat:) Nekem a rendes ebédem akkor van, ha hazaértem, vagyis 5 óra körül.
Ebédelni akkor is kell, ha vacsorázol! A gyomrodat hazavágod! Irgumburgum lesz, ha nem fogadsz szót!:)
Látszik is Rajtad. Olyan vékony vagy, mint a vonatfütty! Tessék enni, mert összeakasztjuk a bajszunkat! :))
Én nem ebédelek, sajnálom az időt rá:)
Neked is Gyuszikám!♥
Te ilyen csendben lapítasz?:)))))
jó étvágyat az ebédkéhez mindenkinek! :)
Jó étvágyat!:)))
Én még most sütök kolbászt, meg újkrumplit.
Megcsípett a cecelégy. Olyan álomkóros vagyok, hogy alig tudom kinyitni a szemem.
Ma nem szeretem magam...:((((
El lehet viselni szívem, pláne a cél érdekében! :)))))
Ismerős... fél évig alig volt interneteünk. Hiába telefonáltunk, folyton ez volt a válasz. Aztán szolgáltatót váltottunk és megoldódott a probléma.
Remélem... :) Bár ha nem gyötör a nap 24 órájában úgy érzem el tudom majd viselni.
na ja ez jó szó mindenre:))
Cilum, hogy mi az oka, azt jó lenne tudni...Annyit mondanak, hogy karbantartás....
Miért megy el ilyen gyakran az áram nálatok?
ma nem megyek,legalábbis még nem tudok róla:)
Az imént viszont írtam egy bútorüzletnek:)
Gyuszika, bocsánat! Nem szóltam Hozzád. Pironkodok rendesen.... Nincs a karodban izomláz?:))))
Itt meg elment az áram, és csak most lett. Elkezdtem reggel mosni, majd' a guta ütött meg, mikor megállt a gép.
Kriszti, jó, hogy megkerültél!:)))
Szegény Wanda, az émelygés nem a legjobb része a babavárásnak, de el fog múlni!:))
Cilum, állásügyben ma mész valahova?
Nekem fejfájással,de már elmúlt:)
Kinek hogy kezdődött a mai nap? :)
Nekem a tegnapi émelygéssel zárult és nagyon nehezen aludtam el, de reggelre már kutya bajom sem volt. :)
Szép jó reggelt mindenkinek! :)
További ajánlott fórumok: