Ugye a Hoxások a mennybe mennek? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ugye a Hoxások a mennybe mennek?
Ezt találtam.
🕯️🕯️🕯️
Nekem sem, pedig próbáltam innen is.
Sajnálom, gyertyát, angyalkát nem találok. Ez nem adatlap. De virágot hoztam:
🌹🌹🌹
Az eltelt évek alatt már nagyon sokan elmentek. Akikkel naponta tartottam a kapcsolatot és már nincsenek közöttünk: Alföldi Feri bácsi, Guruljka.
Keki70 tegnap kilépett, pedig ő az elhunyt Lávli emlékét őrizgette adatlapján. Van egy fórum Gizus-ért...
Javaslom, legyen ez a fórum minden elhunyt hoxás tagunk emlékhelye, és aki úgy érzi, rakjon ide egy szál virágot, gyertyát, vagy éppen angyalkát.
Hiszen a Hoxások a mennybe mennek!
Sziasztok! Nem tudom, hogy hová megyek, de valószínű nem a mennybe! Azt hiszem akkorra már mindegy lesz!
Régi Hoxás vagyok, de legalábbis voltam, mert mostanában már nem igen jövök, néha még felszedem a dominókat.
Jól tetted, hogy visszajöttél.
Legyen szép napod!
Kedves megemlékezés! És ott vannak a többiek, akik már nem jöhetnek nap mint nap az oldalra, akik másoknak is hiányoznak.
Tizen-húsz éve (még más néven) azt reméltem itt is tudok igazi barátokra lelni. Egy találkozásom volt hoxa taggal, óriási csalódás lett, akkor léptem ki a hoxáról. De visszataláltam, mert hiányzott.
Köszönöm szépen.
Hiányoznak :'(
Gyönyörű szépen megfogalmazást cikk volt! Őszinte részvétem neked! Ők most biztosan nagyon örülnek odafent, hogy ilyen virtuális barátjuk volt mint Te! Sok ilyen embert kívánok a Hoxára mint Te!
Legjobbakat neked!
Ismertem skorpit,és Adélt is.Nagyon kedveltem őket.Még mindig rosszul van a lelkem,azóta,hogy megtudtam,elmentek.
Tudja valaki mi történt velük?
Úgyértem,miért mentek el?😪
Bár nem ismertem őket, nagyon sajnálom. Nyugodjanak békében!
Én "csak" 6 éve vagyok itt, de tényleg vannak tagok, akikkel szinte többet tudunk egymásról mint bárki más.
Most, hogy mondjátok, megnéztem. Én is már 11 éve Hoxázok...
Bízok benne, hogy innen távozó szeretteink egy szebb, békésebb helyen várnak ránk, s a következő találkozásra...