Tüskék (beszélgetés)
A Galambok se sülve röpködnek:-)
:-DDDDD
Úgyse bírja nélküled! :-)
Pontosan olyan mint én. Már a leírtak alapján. Nem fogja bírni nélküled.
Köszike,aranyos vagy..
Helyesen látod.A Galambok se sülve röpködnek:-)
Ha tanultál belőle, tekintsd hasznosnak a hét évet.Jobb érzéssel teszed a mult kacatjai közé.
Concentrálj a boldogabb jövőre.Hallod?már kopogtat is:-)
Kár volt az elvesztegetett hét évért.
Az emberek úgy pazarolják rövidke életük éveit, mintha nemtudnák,az élet egyszeri és megismételhetetlen!
Mikor lesz az ilyen igazán boldog??
Szerintem jobban tennéd, ha nem erőltetnéd a témát egyelőre. Én is ilyen vagyok néha, de tudja is rólam a férjem, hogy jobb is hagyni, hogy magamban durrogjak. Ha már át tudtam értékelni magamban a kérdést, és nem robbbanok fel, akkor meg lehet rendesen beszélni.
Annak kifejezetten örülhetsz, hogy sporttal vezeti le a feszültségét. Abban tényleg ki tudja dühöngeni magát az ember. Nekem a tenisz a kedvenc módszerem, mert akkor szét verhetem a tüskét :) Kár, hogy csak nyáron van rá lehetőség.
Nagy a valószínüsége.
Amint látom az időtök is sok,hogy ilyeneken filózni is van.
Foglaljátok el magatok értelmes dolgokkal.Jövőtervezés.kirándulás,kert.házbővítés,pénzteremtés.olvasás,stb.
Már Rousseau megmondta:A munka távol tartja az emberektől a három fő rosszat,bűnt,szegénységet,unalmat.
Nekem egyikre se jut időm.:-)
tehetetlen vagyok, ha beszélünk csak egyre rosszabb, teljesen olyan a helyzet mintha már ő hónapok óta erre várt volna hogy legyen egy olyan szitu amire rápakolhatja a szakitást
mint a pompomban a lesből támadó ruhaszárítókötél
Szakított? Akkor már nem is kell gondolkodnod rajta, nem?
Jaja, nekem is volt gondom az olvasásból:)
A férjem azt mondta, hogy sokat olvasok, ahelyett, hogy együtt lennénk. Most a gépezést sokallja:)
Mondtam neki, hogy döntse el melyik zavarja kevésbé:) És hozzátettem, hogy túl sok kézilabda meccset néz, ahelyett, hogy velem lenne:))))))
ja meg most az utolsó rosszul volt egy családtagom ő meg épp sétálni szeretett volna velem menni, és én nem a sétát választottam...
és hiába mondom neki ha ő lenne beteg vele is ezt tenném... mintha a falnak beszélnék
azt mondja idegesitem, nem tud nyugodtan pihenni...
remélem túlélem:DDDDDD
nem tudjuk megbeszélni, olyanokat mondd amiket sosem mondtam rá, és ezeket addig ismételgeti amig már teljesen elhitte az egészet és ennyi, szakitott.
pl volt egy nyaralás és én az előzőeken azt vettem észre hogy ő szeret órákat elmenni uszni én meg idegeskedve vártam hogy mikor jön már vissza, ezért erre a nyaralásra vittem 3 jó könyvet, hogy majd olvasok és nem idegeskedek, erre azóta emlegeti hogy a nyaraláson is veszekedtünk... hát pont ő veszekedett hogy minek olvasok, közben meg pont miatta olvastam