Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tudja valaki a Vicákné titka étel receptjét? fórum

Tudja valaki a Vicákné titka étel receptjét? (tudásbázis kérdés)


15. HeckGina (válaszként erre: 14. - Nusika74)
2010. okt. 13. 10:34
Köszönöm a sgítséget!!!!
2010. okt. 12. 23:12
A főt kukoricát és(apróra vágott) sonkát besamel mártásba belekeverni ,befűszerezni.A pulykamellet vékonyra ki kell klofolni ,sózni majd a mártást beletekerni,és panírozni ,ha kisült félbe kell vágni és amig forró ,sajttal meg kell szórni hogy rá olvadjon .Legalább is mi így készítjük el !
13. bared
2010. okt. 12. 19:43
Vicákné titka (pulykamell sonkával, kukoricával, fűszervajjal töltve)
12. zebracsikó (válaszként erre: 10. - HeckGina)
2010. okt. 12. 18:59

akkok a husit klipfolod, sózod, borsozod, ráteszed a sonkát, félbehajtod és úgy panírozod be.

(persze, itt ügyelni kell, hogy ne nyíljon szét sütés közben , de ezt is meg lehet oldani egy hústűvel


a kukoricát meg átpárolod a fűszervajon

11. zebracsikó (válaszként erre: 9. - HeckGina)
2010. okt. 12. 18:57
akkor panírozd simán, hagyományosan
2010. okt. 12. 18:57
Azt tudom hogy félbevágva tálalják és nincs feltekerve, és hogy a kukorica van megpárolva zöldfűszeres teavajjal.
2010. okt. 12. 18:56
Csak azért újdonság nekem, mert én ettem már ilyen kaját és nagyon finom volt meg minden, azért is akarnám megcsinálni, de én allergiás vagyok a dióra, szóval vagy nem így csinálják felénk vagy nem tudom. Mindenesetre ha valaki tudja hogy hogyan kell elkészíteni légyszi írja meg!! Köszönöm!!!
8. zebracsikó (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2010. okt. 12. 18:55
gondolom, fel kell tekerni a hússzeletet panírozás előtt
7. zebracsikó (válaszként erre: 3. - HeckGina)
2010. okt. 12. 18:55
azt nem találtam, de gondolom, ki kell klopfolni a húst, sózni-borsozni, teríteni a szeletre egy sonkát, rászórni kukoricát (konzervet), rá fűszervajat (vajat kikeversz zöldfűszerekkel+fokhagmával-de készen is lehet kapni) aztán bepanírozni, kisütni
2010. okt. 12. 18:52
a diós bunda nem újdonság
2010. okt. 12. 18:52
Na hát erről még nem hallottam. Csodálkozom a darált dión.
2010. okt. 12. 18:51
A kukoricára nem emlékszem, de arra igen, hogy darált dióval van panírozva.
2010. okt. 12. 18:49
Igen ez az, de nekem kellene az is hogy hogyan kell elkészíteni!! köszi
2010. okt. 12. 18:47
pulykamell sonkával, kukoricával, fűszervajjal töltve
2010. okt. 12. 18:45
Tudja valaki a Vicákné titka étel receptjét?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook