Tudatalattit átkapcsoló megerősítések. (beszélgetés)
Hát nem.
Mert amit én mondok, az mindekinek működik. Én nem mondtam, hogy már hibátlan vagyok, csak mert gondolom erre akarsz megint kilyukadni.
A mantrázás után jönnek hozzám az emberek, amikor nem lett jobb az életük.
A többit ki tudod találni :)
Az első lépés.
Ami a legfontosabb.
Nem ugorhatunk fel a hegy tetejére anélkül,hogy bele ne vágnánk a bakancsunkat az első sziklaszirtbe.
tehát a mantrázás kevés.
Ezt mondja Solair is.
És én is :)
Nem. Ő hiteget. Mert látom, hogy nem tudja használni a dolgaira. Itt bizonyosodik.
A te véleményed, hogy nem hiteget, az én véleményem, hogy hiteget.
Te is tiszteletben tarthatod, hogy én ezt így látom :)
Nekem ez a véleményem. És még nem láttam embert, aki ezeknek a megerősítéseknek köszönhetően (csak ezeknek köszönhetően) kimászott bármiből.
Ezért hitegetés, ha valaki ezt állítja.
Szerintem ez úgy működik,hogy az életben a gondolatok válnak valóra.
A gondolatainkkal teremtjük meg a saját valóságunkat.
Ha már megfogalmazódik valami a fejünkben,az az első lépés,hogy majdan valóság legyen.
Doki.
Te elmondod te hogy gondolod,mivel lehet jobbá tenni az életet,ő is elmondja ,hogy számára mi hozott segítséget.
Te nem hiszel benne,ő ebben hisz.
Nem hiteget,hanem HISZ,és elmondja.
Pontosan úgy ahogy te.
Én meghagyom. Csak tudod nem vagyok én abban biztos, hogy ez annyira segített neki, mert akkor nem bosszankodna itt, hanem bevonzaná, amit szeretne.
Tehát ha neki sem segít, akkor ne mondja, hogy mindenre jó.
Mert ez félrevezetés.
A titok amúgy is sok mindenben túlzás. A tudatalatti átkapcsolások ereje el van rendesen túlozva.
Én azt hagyom, hogy más elmondja, hogy mit gondol. Én is elmondom, hogy nekem erről mi a véleményem.
Mert örülök, ha nem hitegetjük egymást túlzásokkal.
Van benne valami, de nem szabad túldimenzionálni, mert sokkal nagyobb csalódást okoz abban az emberben, aki majd saját magát fogja hibáztatni, hogy neki nem sikerült.
De ha észreveszi, hogy annak sem, aki annyira bizonygatja, akkor máris a helyére kerül a módszer hatékonysága.
Doki.
Ha ő rajta ez segített,ha ettől válik jobb emberré,akkor ugyan má',hagyd meg neki ezt a fajta lelki gyakorlatot.
A tám. nem más mint ön-tudat erősítés,tulajdonképp ima .
Nem hinném hogy hiábavalóság önmagunkkal beszélgetni.
Mindenki azt kapja, ahol tart. És ez így van jól. Ettől igazságos a világ.
:)
Nem:(
És ki vagyok?:))
Nem az aki szeretnék lenni?
Mondok egy jó kis átkapcsoló üzenetet :)
Ahelyett, hogy mantráznál, inkább változtass azon, amiről tudod, hogy nem helyesen teszed és onnantól pozitívabb lesz az életed.
Felejtsd el, hogy elég csak fejben mondogatni, amit szeretnél és tegyél érte.
Akkor valóban változni fog az életed.
Ne felejtsd: Nem azt kapod, amit szeretnél, hanem azt, ami vagy! :)
Na ja :) Ezeket nem ismeri ám fel :)
Számára csak az létezik, amit ő mond. Hiszen ő mondja meg, ki mit érdemel :)))
Majd felébred egyszer. Talán. :)
Keménykedni te szoktál. Azért akarom, hogy most már végre az életben is mutasd meg, mert tudod az a tapasztalatom, hogy azok az emberek ilyen nagy szájkaratésok, akik az életben nagy nagy nyuszik.
Úgy tudom, ez nálad is pontosan áll.
Úgyhogy gyere csak.
És a kifogások nem nálam voltak, hanem munkaidőt választottál. Okosan.
De mindegy. Ne ezen múljon.
Megnézem mekkora az arcod élőben. Bár még most is úgy gondolom, hogy nem fogsz eljönni és lesz majd valami nagyon hihető kifogásod.
De ne legyen igazam :) Már várom :)
És az kit érdekel,hogy te hogyan oldod meg az este 7 órát?
Tehát ő értsen meg,de te nem fogod ...értem.
Egész-séges vagyok!
Van egy ötletem.
Mindenki írjon ide egy pozitív megerősítést!
Olyat, amit ő most a legszükségesebbnek érez.
Csak egyet lehet!:)
Én kezdem.
"Nem adom fel, míg egy darabban látsz." (LGT sláger)
Nekem pedig az este 19 óra nem jó. Ezt pedig ő értheti meg. 200 km az nem annyi, mintha lemennék a szomszéd sarokra.
Ezért írtam számára, hogy akkor legyen decemberben egy olyan szombati nap délelőttje mikor mindketten szabadok vagyunk.
De mivel tegnap megint megpróbálta előadni ő milyen kemény és mennyire szeretne találkozni velem hát én állok elébe.
Az már az ő dolga hogyan oldja meg.
És ezt értse meg mindenki??
De hogy ő épp dolgozik napközben az nem számít ,oldja meg....igazán felnőttes a hozzáállásod...
Maradjunk annyiban mindkettőnknek voltak kifogásai.
Ha Budapesti lennék a nap bármely szakában állnék rendelkezésére.
De nekem még oda el kell jutni, és haza is kell mennem.
Az Oldtimer mindent kibír, csak nekem nincs összvonalas bérletem ami révén mindenhova ingyen eljutok.
Így ezért remélem, ha áldozok annyit rá, akkor eljön és nem fog kifogásokat keresni.
A fogadás ,egy adott szó,szent és sérthetetlen.
Egy úriember ,akkor is az marad,ha veszít.....egy poker játékosnak ,asszem nem kell ,hogy magyarázzam!:))
További ajánlott fórumok:
- Milyen pozitív megerősítéseket ismersz?
- Tapasztalatok-Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata
- Hogyan segítsük valakinek feldolgozni a tudatalattijában rejlő traumát?
- Második esküvö (mint pl egy aranylakodalomnál), az eskü megerösítése, erröl valakinek van valami tapasztalata vagy tudja hogyan zajlik?
- Lelki Kulcs. Mért nem működ nálad a "pozitív megerősítések" technika.
- Tényleg segítenek a pozitív megerősítések és a mantrázás?