Törzsasztal (beszélgetés)
kis késéssel, de épp kávézom))
jó reggelt mindenkinek! hosszú hetek óta, először sikerült 9 órát aludnom egyben, és nagyon jól esett!!
Olvastam a naplódban Alföldi, hogy Noé légzésfigyelőt szeretne.....ez ma már egy nagyon elterjedt dolog, a bölcsőhalál kivédésére van... tudom, marhaságnak hangzik, de nem olyan rossz az, hidd el.... még ha nincs is rá szükség, mert szerencsére általában nincs, akkor is, ha az a szerencsétlen helyzet állna elő, hogy történik valami, míg él nem bocsátja meg magának...
meg persze, ha ő ettől nyugodtabb, akkor már megéri, el lehet azt adni utána, vagy továbbadni a családban....
nem tudom mi legyen a kaja... lehet, hogy rántott tök lesz petrezselymes burgonyával, meg csontleves....
Ma végre szabad vagyok, vittem volna strandra a családot, erre hűvös van(( na nem mintha kéne az a marha meleg(((
ihatnánk itt egy jó kávét
járdát raktam kicsit de ennyi egy napra elég pestre mentem a lányokkal a kutásásból kikerült földet tetetem szét ebédeltünk igyunk egy kávét .. már csakestére érek haza mert boltba is megyek
nem szeretek panelben lenni nekünk pesten is csak
földszinti tégla lakásunk van de ottse tudok mitcsinálni itt leülni se lehett
Na..azért egy panelból te is irigykednél..Igazanm van vagy igazam van?:-)
ne irigykedj mert ez még két három ember munkája legalább 10 napig és akkor kezdhetjük festeni majd hétvégén nem dolgoznak
biztosan nagyon szép lesz! irigy vagyok...persze jó értelemben))
igazából az lesz ami ráér aza lényeg nagyon könnyen nyiljon csukodjonazmár csak olyan 70 ezer kapunként de a téglaami boritja vagy a fa vagy a vas ennél sokkal drágább és a munkadij stb festék kitudja még mi de szerintem 10 nap és készlesz ésegy életre le van tudva
És akkor még nem írtad az elektromos kapunyitót-gondolom az lesz..Mi most kértünk arra árajánlatot..borsos.
viccelsz három kapu lesz nyolcoszlop 50 szer50 es
sajnos minden pokoli drága,alábetonozták kb 180 as magas lesz sajnos a soder homok tégla mükő cement betonvas mész vas és fa zárak stb mikorössze adjuk
nagyszáma vége a két kapu tólos egynormális
benne leszmajd de még nem igazán mutatos és mégbazár van körülötte.. majd megmutatom ha kész még a teteje nincs eldöntve mészkő egyben vágatva vagy műkő lesz e ez valamivel nagyobb mint huszméteres utcafront és kbegy millió az amibe leszha kész lesz
Én is megnézném..mert abszolút nem tudom elképzelni..
képeket kérünk szépen a naplódba, mert így nem tudom elképzelni))
ez egy monstrum beton közepe beboritva klikkelttéglával két kocsibejárat tolókapu egy középen keményfalesz rajta a vason.. csak remélem hogyszép lesz..az egyik oldalt kovácsoltvas valami van ez egy másik oldal.. egy tény egy vagyon kell hozzá...
Milyen kerítést csináltok? csak mert ez nálunk némi vita tárgya volt..A párom kovácsolt vasat szeretett volna, én meg fa kerítést. (fa lett:-)
Az jó nagy terület..
Nekünk is nagyon nagy, már 3-4 db-ot eladtunk belőle építési teleknek(jó..mert így a szomszédainkat is mi választottuk magunknak) De még most is van terület bőven. Abból ház körül körbekerítettünk kb 1500 nm-t, a többit még lehet, hogy eladjuk..Bár sajnálnám a kilátást, mert most csak mellettünk laknak, mögöttünk a nagy üres terület és körben a Mátra. Ki szoktunk ülni a teraszra este annyira szép.:-)
itt teljes gözzel készül a kerítés én családi házbanélekszép nagy erkélyek vannakrajta éstartozik hozzá 2200 négyzetméter
Hát bocs, ahogy írtad ..azt hittem nem..de gondolom ez még változhat:-)
én egy kis panelban élek, és abszolút igazat adok neked((
Igen ..tudom. Anyumék is építkeztek. 20 éve..Meg a párom szülei is 25 éve-és hát ők most épp felújítanak..:-)Nem baj, addig jó míg van mit csinálni. Egy kis panelban megfulladnék..
ez az elkövetkezendő 30 évben is így lesz....mindig van egy házon mit csinálni((
Na az építkezés-félét nem kell nekem bemutatni..:-) Tavaly költöztünk be az épített házunkba..azóta is mindig van még vmi. Egész nyáron festek..játszóteret, kerítést..
Meg kertészkedem ezerrel-ez már egész jól megy.
Én sem rég óta..A padlizsánt nagyon szeretjük, de a muszakán kívül is akartam már vmit belőle..anyukám szokott jó padlizsánkrémet még..
Azért a tök az más..már elnézést kérek..:-)