Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tordai lacipecsenye recept

Tordai lacipecsenye recept

A Tordai lacipecsenye hozzávalói:
1 kg bőrös süldőcomb vagy karaj

3 dkg liszt
10 dkg zsír


A Tordai lacipecsenye elkészítési módja:
A húsból 10 egyforma szeletet vágunk,jól kiverjük.A bőrös, zsíros részt éles késsel 1 cm távolságokra bevágjuk. A szeleteket sózzuk, lisztbe mártjuk mindét oldalát és a zsírban pirosra,ropogósra sütjük. Köretnek tepsiben sült burgonya illik hozzá és saláta.


Kategória: Húsételek receptjei


A tordai lacipecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook