Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
ja es igen, nem lehet fellebbezni. Ami erthetö is, pont azert amit Evi is irt. Igazabol sajat hülyesegünk hogy megbüntettek, hiszen tudom hogy ez nem legalis.
ami most gaz hogy ujra kell fogalmaztatni a papirt amit kaptunk, ezert kellett az ügyved. Ha ezt igy alairjuk es kifizetjük a penzt ugy rankhuznak meg egy nagyobb balhet az egesz dolog miatt hogy a gatyank is ramegy. Most az ügyved azt intezi hogy bar kifizetjük, nem vallaljuk be hogy mi voltunk, atiratjuk a levelet amit katunk ugy hogy a kifizetes utan ne tudjanak megszivatni minket azzal hogy utolag meg ezert meg azert ezzel kapcsolatban elövesznek. Huzos, de ez van. Azt mondta hogy megprobalja lealkudtni az összeget kicsivel, de nem valoszinü hogy sikerül igy ne eljük bele magunkat. Ja, es meg neki is kell ezert 250 eurot fizetni
Hanna alszik?
Timo?
az nagyon kínos lenne
:(
Ó:(
Szerintem Zita élvezni fogja a vonatozást.Luca is odáig volt a buszozástól:)
Miért kell Pestre mennetek?
Tök jó,hogy minden rendben a picúrral:)
Akkor Évi dúlnak a hormonok:)
vigyázz magadra!
fotóóóóóóóóóóóóóót kérünk!
ja most jöttünk az uh-ról.Prüntyike 30 mm, kb 10 hetesnek felel meg, járt a keze lába, mint a ringlispír.Beszéltem a szülésznővel, akinél Zita is született, felkértem őt. Elmondtam neki a "félelmeimet", jól el is bőgtem magam(még én is meglepődtem ezen) Megbeszéltük, hogy szeretnék gátvédelemmel szülni és ha lehet menjen minden a maga útján, azaz természetesen.ha nem akarok beöntést, akkor nem lesz, az aranyérre is fel fogunk készülni homeopátiával már jóval előtte.Megnyugtatott, hogy meg van még a csap is meg az ajtófélfa is, ahova állandóan kapaszkodtam egy-egy fájás alatt.Na szóval felőle minden természetes lesz. Sőt azt is megígérte, hogy ha kellő energiát érzek majd magamban akkor magamtól is kinyomhatom Prüntyőkét, nem fog a dokim "segíteni" benne.
(és ezt mind majd a naplómba is bemásolom, mert lusta dög vagyok még egyszer leírni.) ja meg megkaptama táppénzes javaslatot is, amivel mehetek jövő héten Pestre. Az is szép menet lesz Zitával...
Sziasztok!
De akkor miért nem tesznek az ingyen letöltős oldalak ellen valamit?
Én azt sem tudtam,hogy van ilyen!
Dóri!
Nagyon sajnálom a büntetést, horribilis összegről van szó. Ebből egy használt kocsit is lehet venni.
Nem lehet fellebbezni vagy vmi ilyesmi?
IP cím alapján bárkit be lehet azonosítani. De azért ez tényleg gáz...
Egyáltalán honnan és hogyan töltöttétek le Dóri?
Dóri basszus ez a zeneletöltős dolog nagyon gáz!De hogy lehet ezt kideríteni?Honnan tudják?Gondolom olyan oldalról töltötted,ahonnét ingyen le lehet tölteni.
Timo és Hanna édes nagyon:) A sétás képen Hanna már nem is úgy néz ki,mint az alatta lévő Timo-Hanna összehasonlítón! De tényleg nem tagadhatnák le egymást:) Ahogy szokták mondani. Egy anyjuk,apjuk volt:)
A képeken bomba nő vagy!Hajrá!De csak a szopi befejeztével;)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?