Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Az tényleg hűvös.
Köszi
Nálunk ilyen nem volt, legalábbis azt hiszem, mert nem nagyon szoktam mérni, csak ha érzem, hogy meleg, az meg eddig kb. kétszer volt oltás után. Amúgy én is olvastam ezt, hogy a fog magában nem okozza, de ezt is mostanában találták ki.
Szerintem is fog lehet a dologban.
Kicsit irigyellek, bár a 24 fok tényleg meleg, de nálunk meg 19 fok van és az meg hideg.
Szerintem kell azért rugi rá. Ne takard be, vagy egy vékonyabb hálózsákot használj!
Na visszaolvastam és megpróbáltam helyretenni a dolgokat.
A főzelék evés nálunk nem akaródzik menni. Szabályosan fuldoklik tőle, pedig hát pépes az egész. A kanállal evés kész cirkusz!
Lassan én is ahhoz folyamodok, hogy cumisüvegből etetem meg, mert már a tejpép is csak kifelé csurog. Nem kell más neki csak cickóóóóóó!!!
Lányok!
Nálunk 24 fok van a lakásban, letekert fűtéssel. Némón van egy ujjatlan body, meg egy rugi. szerintetek nem sok az alváshoz ilyen melegben? Viszont takaró nem nagyon van rajta.
Tudom hogy hidegebb jobb lenne alváshoz, és mondjuk hálózsák, mert azt nem rúgja le magáról. De nyissak ablakot éjjelre? Szerintetek?
Gyere be:D
Nekem most cicire kell tennem Lucókát...
Szép jó reggelt!
Bekopogok én is.
-Tessék.Ki az?(Ajtót nyitok)
-Jajjj,te vagy az Bársonyfül?De rég láttalak.Gyere be:D
lehet nálatok másképp van, az már lejött hogy katonáéknál máshogy működik minden.
:D
Nekem nem megy ez a fejés. nem is kínzom magam tovább. Fél óra alatt sikerült 30 millit lefejnem. ezt nem nekem találták ki.
Gyed a tgyás után van. Gyes meg csak annak, aki nem volt munkaviszonyban a szüléskor. Aztán akin volt, annak 2 év után a gyed megszűnik, és még egy évig az is a gyedet kapja. Jól mondom??? valaki tudja?
én úgy tudom hogy ezt is küldik visszamenőleg, vagy nem???? ugyanúgy, mint a tgyást... én azt is 2 hónappal később adtam be, mégis utalták visszamenőleg...
nekem amúgy pont 1 hónapja járt le a tgyás, utána vártam, hogy a könyvelő kitöltse a papírokat, és múlt héten adta volna be a Balázs, de ott szóltak, hogy még mindig hiányzik egy adat róla. szóval majd csak ma vagy holnap lesz beadva...
No igen,a szopiból mindig nagy viták lettek:)
Mondjuk az utóbbi időben én sem sokat voltam ott,inkább találtam magamnak más elfoglaltságot.Főleg azért,mert nem mindig volt időm,és mire oda jutottam,annyi termett,h lehetetlenség lett volna képben lennem.Amire meg végigolvastam az előzményeket,már talált nekem programot a gyerek.
Ó ti kis énekes pacsirták:)
Luca olyan csendben van a játszószőnyegen,hogy meg kellett néznem,hogy meg van e vagy elvitte valaki!!!:D-néha leránja a sündisznót a játszószőnyegen...
Ilyenkor reggel egy óra csend van.Nézelődik+hallgatja a Danóbius rádiót:)))Ja.és szopizza az újját:(((
Lassan lépek,mert 8-kor szopi.4-kor kelt(de pontosan 5 óra volt,hogy visszaaludt szopi után-nem sírt,csak dobálta magát),majd 7-kor végleges kukurikúúúú.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?