Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
na végre van gépem. Asszem, nem fogom tudni elolvasni a naplókat visszamenőleg... :(
Segítsetek!
Hogyan tudnám ösztönözni a forgásra a kicsit. Nem akar egyáltalán. Folyton állni akar, de az nagyon fárasztó nekem :)mert hát fogni kell, h ne dőljön el ugye :)
egyszer fordult hasáról, de sztem csak véletlen elkapta a pózt, mert rögötn azután volt, h letettem.
Nagyon izgulok már miatta, holnap lesz 5 hónapos!
Igen, én csak a párom egyik motogp-s pólóját akarom eladni, mert nagy rá, tavaly vettem neki Karácsonyra, és még egyszer sem volt rajta, vadiúj. 11.600 Ft volt.
Hátha kell valakinek olcsóbban egy kicsit, ha nem az sem baj.
Olvastam, hogy kismama rucikat adtál el, nem lesz második baba?? :))
Tudom, és épp voltál is eszembe, hogy tanulhatnék ám tőled!!! :)
Sokkal jobb ha az ember tisztázza a dolgokat, és kiadja magából, csak nem akarom a családi feszültséget. Ennyi az oka, semmi más.
Viszont a gyermekemért élek-halok és ölök, úgyhogy eldöntöttem mikor már kilépett az ajtón, hogy ezt soha de soha többé nem hagyom!
Gratula a foghoz!
Nálunk még semmi....:((
Erika, csatlakozom a többiekhez, szólj neki legközelebb.
én tuti nem engedném ezt meg, előbb zavarnám ki anyóst a lakásból. én meg ilyen vagyok.:)
Szia Sára!
Gratulálok a fogacskákhoz! :)
Én is nagyon várom, minket is kínoz.
Eleinte nekem is rossz volt, de hamar megszoktam.
Inkább az volt rossz mikor még nem volt a kismanó, mert előtte nem tudtam magam lefoglalni annyira mint most.
Mióta Nóci megvan, csakúgy repülnek a napok, észre sem veszem!
Egy héten ÁTLAGOSAN 3, nagyon max. 4 napot dolgozik, azt kilehet bírni, igaz nagyon hiányzik, de még mindig jobb mintha nemzetközizne, és csak 2-3 hetente jönne haza 2 napra...
na halihó lányok!
nálunk vasárnap kibújt a fogacska alul jobb oldalon és én sem láttam előtte semmit, csak kicsi duzzanatot meg már másfél hónapja kínozta.
azóta már két nap is szinte egész délelőtt aludt. örültem:)
Úgy lesz. A férjem hazajön, megbeszélem vele a dolgokat és utána az anyóssal is.
Ez így nagyon nem jó. Sem neki, sem nekem. A gyereknek meg aztán végképp nem.
Van úgy hogy vasárnap este elmegy és csak csütörtökön jön haza, én pedig tök egyedül vagyok a gyerekkel. (Leszámítva mikor a szülők eljönnek pár órára.)
Nagyon nehéz, de ez van. Nem lehet a mai világban ugrándozni, meg szereti is csinálni. A fizetés is nagyon jó, úgyhogy átvészeljük azokat a napokat amikor nincs itthon. Van olyan hogy egy héten csak 2-3 napot dolgozik, úgyhogy nagyon változó. A múlt héten csak 2 napot volt távol!
Csak belföldön meg ukrajnába jár. Hétvégén pedig mindig itthon van.
Hozzáteszem azon is levan döbbenve, hogy Nóra milyen anyás!
Hát kérdem én milyen legyen, mikor állandóan együtt vagyunk? Az ANYJA vagyok!!!
Akkor sokat van távol napokig is?
Nem lehet könnyű.
Ott is. Kamionsofőr.
Nem messze dolgozik. Csak szállít ukrajnába is.
Amúgy nem rossz ember, nem bánt... csak ez az okoskodás, meg anyáskodás a gyermekem felett kiborít. Mintha ő mindent jobban tudna mint én.
Ha Nórával van teljesen kisajátítja! És ezt már nem csak én vettem észre, hanem a családtagok is.
Igazatok van, és útálom magam amiért ilyen "nem akarlak megbántani" típus vagyok!!!
Mielőtt elment mondtam neki hogy nem tetszik amit a gyerekkel csinál, én nem szoktam hagyni sírni Nórát főleg meg nem ennyi ideig. Már annyira ideges voltam, hogy nem bírtam megállni szó nélkül, persze ezt is finoman...
Amikor meg kitette a lábát az ajtón úgy elkeztem sírni a dühtől mint egy kisgyerek.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?