Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
sziasztok!
mi megjártuk a postát, boltot, asszem most játszás következik.
Babazene és mókárkodás indul :)
útközben aludta hazafelé kb. 20 percet, de ahogy hazaértünk felkelt.
Remélem még fog aludni, mert hagymakrémlevest szeretnék főzni, meg oldalast sütni vacsira...
Na csak benéztem,megyünk a lánnyal shoppingolni:-D
/csak egy papucsot nézek,meg Robinak egy úszógatyát a hétvégére/
Sziasztok!
Szóval van itt turkáló,de drága,ami jó is.
Nem tudom,milyen méretet veszek,mert van nekünk itthon egy olyan naci,ami auchan-os 79cm/???/van beleírva azt hiszem,de az kicsi már.Szóval valószínű az utána következő méret lesz a jó.Majd meglássuk:-D
Délben a nyanya:-)))/mikor dilis akkor így hívom/megevett 100 ml répa-almát,ez rekord.Remélem mostmár így fog enni mindig,vagy esetleg jobban.
Jövő nyáron mi is megyünk tengerpartra,ha lesz időnk,de valakit viszünk magunkal aki esténként vigyáz a gyerekre,mert nem szeretnék a hotelban ülni esténként...
vicces...tavaly horvátban hoztuk össze Zitát. Anyu gyűjtögette a kagylókat, kavicsokat, mi meg leb@sztuk, hogy hagyja már mert kell a kistesónak is a kagyló...persze elhozta őket.itthon meg úgy adtuk a tudtárahogy jön Zita, hogy vissza kell vinni a kgylókat, kavicsokat...Jövőre így jó lenne visszamenni Omisba, de az qrva messze van kocsival 10 óra. Gyerekkel azért olyan messze nem indulnék el. Jó lesz nekünk közelebb is.
Apa meg repülősre vagy belföldre szavaz.
Sziasztok!
Na talán most alszik Atibabám egy keveset, ha ébren van nagyon igényli a társaságom!
Itt őrületes szélvihar keveredett, csak úgy rezegnek az ablakok, pedig jó lenne piacra menni, de így nemigen.
Békának gratula a fogacskához!
hát az bizti, h nagyon kell majd rá vigyázni, habár én magamra is nagy faktorszámú krémet kenek, mert félek a ráncoktól :)
láttam már nekik olyan úszógumit, aminek a tetején napernyő van, meg mi sem szeretünk egész nap kint aszalódni, főleg Lackó. Sokat eszünk :) és a kicsivel persze pihenni is kell majd. De itthonhagyni semmiképp nem akarjuk. Aztán még az is megeshet :)
Nem félted a bőrét?
Apa is nagyon szeretne lemenni a tengerre,de mondtam neki,h egy ennyire pici gyerekkel még nem lenne igazi a pihenés,de ha nagyobb lesz mi is szeretnék.Bár ki tudja,lehet addigra meg a kistesó jön/lesz,és azért nem megyünk.
Nyáron jó lesz nekünk a magyar tenger is.
Én már annak is örülnék,ha vásárolni eljuthatnék egyedül :)))
Bakker,felébredt!:))
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?