Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Szia!!!:)
Alszik már az én kis szívtipróm???
Lassan megyek! Most még visítozik, de nemsokára szopi lesz!!
Jó éjszakát mindenkinek!
Kicsit lenyugodtam. Túl vgyunk a fürdésen, meg a tejpépen. Ezentúl csak kanállal adom Némónak este, így is 8 perc alatt befalta, pedig sokkal többet adtam neki, mint ami a dobozon van. De hát nem éhezhet!!!
De tényleg agyon izgulom magam, pedig alapban nem vagyok egy aggódós, de ha gyerek is van, akkor más a helyzet!
Tucsmag! Most olvastalak, hát nem irigyellek. Valószínű én is halálra idegesíteném magam. De tényleg szőrnyű, hogy mi van itt! Talán ha lediplomázik sikerül neki más munkakörbe kerülnie!
Kitartás!
Szia Zizi!
Na és ilyenkor este mikor alszik el Lucus?
Ma nálunk is negatív rekord volt, ami az alvást illeti.
Már 4.napja van kaksi:)))
Ma 2x!!!Na ez már valami!!!
Ezt a múltkor találtam:
A 4 évesnél fiatalabb gyerekek közel fele szopja az ujját, a szakemberek szerint ez teljesen normális dolog. Gyakran kíséri a haj csavargatása, vagy valami kedvenc tárgy simogatása. Általában akkor fordul elő, ha a gyerek fáradt, unatkozik vagy frusztrált. A legtöbb gyerek 3-4 éves kora körül abbahagyja.
Veszélyek: kisebesedhet az ujj, vagy bőrkeményedés keletkezhet rajta. Ha a gyereknek már maradandó fogai vannak, és továbbra is szopja az ujját, fogszabályozóra lehet szükség. Az önbecsülésnek is árthat, ha óvodáskor után is folytatja, csúfolhatják az iskolában.
– Mit NE tegyünk: A gyerek 4 éves kora előtt semmit, és később se szidjuk, nevessük ki, vagy büntessük.
– Mit tegyünk: törekedjünk a biztonságos környezetre, és előzzük meg, hogy a gyerek unatkozzon. Ha ő maga is le akar szokni, segítsük, bekenhetjük az ujját valami keserű oldattal vagy beköthetjük. Hatéves kor után a fogorvos ajánlhat valamilyen ujjszopást gátló segédeszközt.
Igen én is erre gondoltam.Hogy mondjam meg neki,hogy ezt nem szebed lányom,mert akkor olyanok lesznek a fogaid,mint egy kisegérnek.
Nem tudom elvenni tőle.És,ha őt ez nyugtatja meg,akkor hát tessék...majd lesz valahogy...
Sziasztok!
Némó cumizik. Alvásnál. Az ujját is tudja, mármint hogy van, csak szopásra nem használja.
Az öcsém csak az ujját szopta nagyon sokáig, és kifelé állnak a fogai. És volt egy osztálytársam, aki még 13 évesen is úgy aludt el. Neki is kifelé álltak a fogai.
Zizi!!! Ezt nem nektek írtam, hanem arra, amit Adra írt. A fogszabályozó segít nagyobb korban, és úgy sem lehet elvenni tőlük az ujjukat, nem??? Vagy vágjuk le?? Na, ez poén volt, bocs.
Ezzel arra céloztam, hogy úgysem lehet őket leszoktatni róla, nem bírom, hogy ilyen kérdésekben okoskodnak. És ezt nem Saranak írtam :-)
Cumival vagy nélküle?Esteleg ujjacskát szopogatva???
Luca szopizza az ujját.Nem örülök neki.De mit tudok csinálni???De komolyan???Nyomkodtam én neki a cumit...,de nem kell neki:(Nagyon ritkán fogadja el,akkor is csak kis időre.Ő az ujjára szavaz inkább.Ez van...
Egyébként amióta rászokott(az úgy talán 3 hónapos kora körül volt)azóta alszik jobban...
Éjszaka is ha felébred,hallom a bébiőrzben,hogy cuppog kettőt rajta és már alszik is.
Tudják ők mire van szükségük...
Aki egyiket sem szereti,annak szerncséje van:)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?