Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
jaja, ebben én sem igazán hiszek.
én 1 hónapig kaptam anyatejet, és mégsem vagyok beteges. mondjuk Mina sem volt egyszer sem eddig beteg (kopp-kopp-kopp), őt 6 hónapig tudtam szoptatni, de 3 hónapos koráig kapott azt kizárólag.
Én nem arra a zsírra gondoltam,hanem ami az "egészséges",vitamindús margarinban van pl.Úgy hívják,hidrogénezett növényi Zsír/transzzsírsavak/amik nagyon erősen rákkeltő anyagok,hasonló méreg,mint az aszpartam.
Meg az olcsó repceolaj és többi szemétrevaló társa.
Na, most hogy a végére értem, mennem kell. Némó paradicsomos krumplit kap ebédre.
Sziasztok
Nekünk van kenyérsütőnk, de nem nagyon használom, egy időben nagyon szerettem vele kenyeret sütni, de csakis fehér kenyeret! Azt szeretjük és kész!
Némó sem volt eddig beteg, ez volt az első. Sokat is jött velünk vásárolni, ide oda, úgyhogy nem lepődök meg, hogy összeszedett valamit a zsúfolt boltból.
hát az biztos, hogy én is nagyon odafigyelek, h mit adok (majd) a kisasszonynak, de apumék öcsémmel már 4 hónaposan HALÁSZLEVET etettek. Szerintem nem normálisak.
lehet, h már írtam, de a szembeszomszéd kisfia 3 héttel fiatabb Sacinál. Múlt héten elvitte a nagynénje magukhoz két etetés között (még csak cickózik) és azok megetették yoghurttal, meert állítólag annyira kívánta a kicsi! Kérdem én, mégis honnan tudja valaki, h mit kíván a kicsi, mindent a szájukba akarnak még venni, mindenre csorog a nyáluk...
Az eredmény levedző kiütéses fenék lett, amiért az anyját tolta le a doki, szegény meg sírt is miatta, pedig nem az ő hibája volt.
én azon gondolkozom, hogy ma beújítok Minánál a karfiollal. elvileg ehet(ne) már, hasfájós nem volt.
múltkor a borsót is héjastól kapta, semmi baja nem lett
Sziasztok!
Akkor szép sorban. Némó is szépen elvolt mindenhol egy ideig, amíg rá nem jött, hogy ő nagyonn helyváltoztatásokat akar már, és sajna nem mászva. :-)
Tőlem már szegény Orsi egyszer megkapta, úgyhogy meg sem szólalok.:)
amúgy Orsi, Levi még semmitől nem lett kiütéses?
Szerintem ezt babája válogaja.Az én lányom gyorsan elküldene a fenébe,ha vajas kenyeret akarnék neki adni. Te vagy az anyja,te látod,hogy mennyire érett rá.
Miért haragudnánk?Csak ah mondod meghökkentő,mert nem ez a bevált szokás.Én még attól is ódzkodom,h nagyon fűszereset egyen,bár már a zellerlevél és a szegfűszeg ismerős íz a számára.
Vigyázok rá,tudom,hogy sokan máshogy etetik stb.de nálunk mindenki így csinálja.A főtt ételektől csak nem lesz baja.Ma vajas kenyeret evett párizsival reggelire(egy szelet kenyér,egy szelet párizsi)+még megevett utána egy joghurtot.Egyszerűen állandóan csak enne,semmivel nem akar jól lakni.Ebédre húslevest eszik,hússal,zöldségekkel.
Persze biztos meghökkentő amiket írok,de nálunk ez természetes,hogy ilyenkor már mindent ehet.Remélem nem haragszotok rám,semmi hragot nem szeretnék kelteni.
megyek, délután még jövök
szió mindenkinek!
egyetértünk :)
de egyszerűen le kellet írnom
Szia Gabb!
Szerintem mindenki azt etet a gyerekével,amit akar.Én is néha elszörnyülködöm rajta,hogy Levi miket meg nem eszik,de az ő dolga.Én nem adnám a gyereknek.
Persze Béka is kezdi megenni a darabos ételeket,de az mondjuk a nem turmixolt,hanem áttört bébikajában merül ki.Azért még májkrémes kenyeret nem adnék neki...Igaz én sem eszem ilyet,hacsak nem én készítem,az viszont egy ekkora babának túl fűszeres lenne.
Szóval én sem értek egyet Orsi táplálási elveivel,de ha szerinte így jó,akkor csinálja így.
sziasztok amúgy
bocs az előbbiért, de már annyira régen bennem volt, és hogy olvastam a naplóját, komolyan mondom rosszul lettem
tudom, semmi jogom beleszólni a nevelésébe, és nem is ezt tettem ,csak a véleményemet írtam meg
én leírom, amit gondolok!!!
egyszerűen irritál, ahogy írod, hogy miket eszik Levente.
Megdöbbentő, hogy miket adsz neki enni, mintha nem is a mi világunkban élnél.
Tisztában vagy te azzal, hogy milyen károkat okozol/okozhatsz a gyerekednek, akire a legjobban kéne vigyáznod az egész világon?!
Azért mert régen így meg úgy volt.
Ja, régen, de most most van, és megváltozott sok minden.
Én soha nem veszek light terméket.Tejből is inkább pléhbociból vásárolok,mintsem megvegyem a zacskósat.Ez olyan,mint a győri édes kismackó és az úgysem tudják esete.Vagy a védőoltások károsak-e kérdés.Nem feszegetik és kész.
Annyi buta reklámzabáló ember van ma Magyarországon,hogy nem érdemes.Úgy manipulálják őket,ahogy akarják.
Mióta Atillát ismerem.
Nem tudom,de az tény,hogy 5 év dohányzást bő egy éve hagytam abba,és már nem nagyon érzem,hogy előtte füstölögtem rendesen.Meg kevesebbet vagyunk betegek,és ha kihagyok 2-3 hetet Calli nélkül,akkor bizony veszett vízhajtásba,szervezet tisztításba kezd.Mi 5liter vízbe szoktunk 1 filtert kiártatni.2 napnál gyakrabban sem szabad inni,mert piszkálhatja az ember gyomrát.
Elovastam.Jól hangzik. Kevesebb alvásigény? De jó!
Te mióta iszod? Tapasztalat?
A csipke nálunk is szárad. Én semmit nem teszek bele a babának.
Pohárból? Kíváncsi leszek.
mi ugyanígy étkezünk és semmi bajunk :)
csak én teának csak csipkebogyót tudok szedni, de azt most is szárítok. Tényleg, ti hogy adjátok a teát a kicsinek? A csipkebogyót mivel ízesítiktek? bár az lenne a legjobb, ha semmit sem tennék bele...
inkább ara leszek kiváncsi, hogy imádkozom majd bele a pohárból :)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?