Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
én terveim szerint max 2 éves korig szeretném szoptatni.
különebn mi van akkor, ha közben születik egy kistesó? Akkor kénytelenek leszokni a cickóról, ugye?
Sziasztok!
Némó is rosszul alszik mostanában.
Gabb!! Némó annyit eszik, amennyit adok neki. Tehát ha egész nap etetném, akkor egész nap enne. Itt már a szopinak nincs jelentősége. Egyszer szopizik egy nap, tízóraira.
A lényeg, hogy éjjel is enne, ha adnék neki. Most 6 körül tejpépet eszik, aztán fél 8 körül 200 ml tápszert, és legközelebb reggel 5 körül, addig egyszerűen nem adok neki enni. Pedig most éjfélig vagy 5-ször ébredt (mondjuk az nem az éhségtől, az bizti). Utána kétszer. De így is kicsit dundi, biztos nincs szüksége több kajára. Éjszaka, ha megkínálom vízzel, akkor vagy egy kortyot iszik, vagy semmit. Na, innen tudom, hogy nem éhes. Ha az lenne, szívná, mint egy kis őrült.
Na de pont ez az.
Én látom az igényeit, és azt látom, hogy neki mindegy mit kap.
Csak én nem tudom mit adjak neki.
Gabb,én is csak 1 éjszakát aludtam át az elmúlt több mint 4 hónapban.Ismerem az érzést.Anya azzal vigasztal,h a húgom 3 éves koráig minden éjjel felkelt.
Béka is 2-5ször ébreszt egy éjszaka.
Az elválasztással kapcsolatban,nekem azt mondták,h 1 hónap egy étkezés,de te látod Zazi igényeit.Béka inkább összezárja a száját és elkezd tekeregni,amikor nem kér többet.De utána cicit sem szokott enni,vagyis csak akkor kínálom meg vele,amikor csak 1-2 kanállal eszik.Inkább vizet vagy teát adok neki.Viszont nálunk nem lehet órát állítani a szopikhoz.Ma reggel fél hét óta kb 5ször szopizott egy kicsit.
Gabb! együttérzek veled. Zita is most 7 hónaposan kattant rá a 3 óránkénti evésre, éjszaka is. Én is fáradt vagyok, aludni akarok és nyűgös vagyok. Gőzöm nincs mit kéne csinálni, hogy megint végig aludja az éjszakákat mint régen.Mi lett az alvókájával???
Nálunk már csak éjjel, hajnalban és délelőtt van szopi.
Ebédre fél üveg főzi, 2-3 körül táp, 5 körül tejpép, 8-kor kb 200 milli táp. És éjfél után ébred. Aztán fél 4 körül, majd 6 körül és 7-kor . Végül 8-kor ki kell mászni ágyból.
Szia! Én nem.
Megyek! jó éjt!
Sziasztok Csajok!
Amikor Erika naplóját olvasom mindig kidob a gép!!!Tapasztalt valaki hasonlót???
Béka most hányta vissza az egész vacsit.Nem viselte meg túlzottan a dolog,de nem tudom,mi lehet ez.Már egyszer volt ilyen.Apa szerint nagyon bezabálhatott,de nem evett többet,mint máskor:(Ráadásul salátát is evett már többször is,és már több órája volt a vacsi.
Most jött a második....
Én is vagyok...
ZIta, ha kisebb a koppanás, akkor előbb elgondolkodik, hogy sírjon-e vagy nevessen. Ha egyből elkezdek nevetni,akkor ő is nevet.Ha nagyobb, akkor szintén éktelenül ordít, amolyan visszacsatolósan...Akkor aztán alig lehet megnyugtatni. Volt már, hogy csap alá kellett dugni, mert egyszerűen fejem tetejére is állhattam volna.
Sziasztok!
Végre alszik a gyerek.
különben Saci tegnap este óta minden pelenkába beletojt, úgyhogy most nem maradt éjjelre csak eldobhatós :(, mert ráadtam egy bambuszt és telenyomta.
Az övé is elég büdi, mert már eszik több mindent, ráadásul sűrűbb is. Könnyen lejön a csap alatt, hozzá sem kell érni :)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?