Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Áááá,megőrülök a gyerektől:)
Jön a 6. foga is,ennek megfelelően vagyok kialvatlan.Ráadásul még az előző sincs kint teljesen.
Lányok!
Van egy egész doboz Sinlacom
a doki tanácsára nem adom neki oda!
akinek kell, írjon!
én babavizet előre felforralok egy egész üveggel, majd a hűtőben tárolom és csak a kívánt melegségűre melegítem
tudom, hogy a dobozon nem így van, de különben nálunk is ordítás lenne. főleg hajnalban kinek van energiája erre?
én uzsira tejpépet adok magában vagy gyümivel, legalább az is eltelíti már valamennyire az éjszakára, nem?
jaja a Sinlac jöhet! írok majd privit és megbeszéljük a részleteket
Mina mikor hogy...
hétvégén pölö jól és sokat aludt egyszerre, de tegnap és ma...hát egy nagy nulla
ő esésnél is legalább fél percig bőg, mondjuk koppan is nem kicsiket, de már jóval kevesebbet mint múlt héten
A szeme sarkából azért mindig engem figyel, kiváncsi rá, hogy vajon rosszat csinál-e! :DD
Ha ránézek, akkor meg zavarba jön, és sunyin nevet!
Ajjaj, de még mennyit!
Néha azt hiszem, na most biztos agyrázkódást kapott!
Hála az égnek eddig nem történt baja, azon kívül, hogy állás közben elesett, de mihelyt hozzászólok, megpuszilom, megnyugszik, és már nem is sír!
Most is épp rohangálok utána, úgy írok.
Az előbb a másik szobában ette a virágot, pedig csak 1 percre nem figyeltem rá! Úgy szedtem ki a szájából!
Mostanában többet alszik napközben, van úgy, hogy 2-3 órát egyfolytában. Gondolom lefárad, viszont este 9-10 óra mire elalszik! :(
a legjobb hogy ma 3x 30 percet aludt és már most full nyűgös
hosszú lesz még ez a mai nap...:(
én próbáltam mostanában pár napig az álometetést, de
1.: 80 ml többet nem evett (3 órával az utolsó kaja után)
2: ugyanúgy felébredt
olvastam a naplódban
álometetésen nem gondolkoztál? én azért nem vennék rá mérget, hogy az éhség miatt ébred...mert akkor miért kezdené pár órával lefekvés után ugyanúgy mint Mina?
estére olyan szinten szórakoztatni kell, hogy kihúzza a 7 órás fürdésig, hogy csak na
kb.5-7ig nonstop, különben bőgne, de ilyenkor már nem engedjük aludni, mert akkor még 9 után is fent kukorékolna
esések, bőgések, sok hiszti, folyamatos állási mánia, szar éjszakák, de azért jól vagyunk. :)
néha kicsit besokallok mostanában
amúgy mi van nórival? Ő is sokat esik?
Mina napi 1x tuti, egyszerűen képtelenség minden pillanatban mögötte lenni.
az a baj, hogy egyelőre még állásból nem tud mindig könnyen visszaereszkedni a földre, de szorgalmasan tanítom
:DDDD
asszem Zizi valami hasonlót említett Lucával kapcsolatban
... mindegy.
:DDDD
Jól elbeszélgetek...
... nem is írtam rosszul!
:D
Na minegy.
... akkora mint a foga teteje lesz.
Rosszul írtam.
Halihó Lányok!
Szeretnék kérdezni vmit!
Nórának az ínyén ahol a fogacskája készülődik kifelé, van egy repedés, icipici, kb. amekkora a foga teteje lesz.
A ti babátoknak is volt?
Sziasztok!
Éva! Én nem tudok semmit erről, még eszembe sem jutott...
Egy trécselés pedig tényleg jó lenne. Én holnap államvizsgázok, aztán meg nekiállhatok apa szakdolgozatának. Este lenne időn itt lenni egy kicsit, de az most foglalt lesz :-( és még le kellene két nyelvből nyelv vizsgáznom, mert nem kapom meg addig a diplomám, pedig lenne vele munka úgy néz ki. Szóval időm semmi.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?