Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Jó reggelt!
Szegény Levi. Tuti a fog, Ő is megszenvedi.
Mi viszonylag jól aludtunk.
Ti Tucsmag? Tudtál aludni????
Sziasztok!
Rettegek, hogy minket mikor ér el a fogzás.
Hát remélem nem is leszek egyedül még egy jó darabig.
Jó éjszakát nektek!
Tényleg, emlékszem, hogy a horrorfilmet nem bírod!
De elég nagy a család, nem leszel egyedül! Igaz? Nincs mitől félned!!
Akkor jó éjt!
Húú, bátor vagy! Én abban a pillanatban kaptam volna szívrohamot!
Horror filmet sem tudok végignézni, mert iszonyú álmatlan éjszakákat tudnak okozni. A sötéttől alapban rettegek.
A lényeg, hogy akkor kicsit én is megijedtem!
Jó éjt!
Komolyan?
Mondjuk amior gimis voltam sokat voltam egyedül éjszakánként, mert tesóm kollégista volt, anyum meg a vőlegényénél volt! (Sajnos motorbalesetben maghalt). Szóval akkor egy tégla lakásban laktunk a mélyföldszinten, szomszéd nem volt. Csak a pince. A lényeg, hogy volt egy cicám. Na, egyszer a macsek a nagy játék közepette megállt és meredten nézett a nagy semmibe. Vagyis bámult valamit, és borzolta a szőrét. Azt olvastam valahol, hogy a macskák látják a szellemeket! Én hiszek abban, hogy vannak, vagy valamiféle visszajáró lelkek, vagy nem is tudom, de nem félek tőlük!
Igen én is szeretek hozzábújni. Mostanában sokszor inkább magunk mellett is hagyjuk.
Jó éjt!
Szívesen a segítséget, és remélem hamar meggyógyultok!!! És Atinak tényleg nagyon kijut ebből a fogzás-mizériából!
KITARTÁS!
Köszi szépen a segítséget!!!!!!
Aztán próbálj aludni! Szerencse, hogy Némó hagy legalább! Bár tudom, hogy rossz lehet Apa nélkül az éjszaka, legalábbis én nagyon betoji vagyok.))
Nekem is van, csak többet is felsorol benne és nem tudom eldönteni, melyik lenne a jobb.
Kezd köhögni is, a sinupret az kanalas? Bevállt?
Nem, akkor a köhögésre először a Stodalt adtam, de aztán a doki ajánlotta a Sinupret szirupot! Akkor viszont nem jutott eszembe, hogy bogyót is lehetne.
Van egy homeós füzetem, abban benne van, hogy milyen szerek vannak ilyen esetre.
Ha érdekel, begépelem még gyorsan a naplómba.
Kicsit vissza:
ADRA!!! Gyógyuljatok!!!
SANDRA! Szegény Mina!!! Most olvastam, hogy kórházban voltatok! Remélem minden oké!
Na, megnézem a naplókat, és megyek, mert megint napok óta nem alszom. Hiába alszik Némó. Apa meg most ment dolgozni.
Jó éjt!
Sziasztok!
Kösz Adra, ma vettem oscillot, már kapott is Némó egy adagot!
Zizi: nálunk már azóta nincs kaki gond, mióta Némó kap szilárd kaját is. Mondjuk előtte is kb. 2 nap volt a legtöbb, amíg nem volt,de szenvedett attól is. Régóta kb. 4-szer kakil egy nap. Keményet, félig-keményet... :-)
Látom megint félreértések hada van.
Elöszőr is, nem Panni lett magszólva. Leginkább én reagáltam a drasztikus döntésére, de nem személy szerint neki szólt, hanem az Anyaság és nőiesség témakörére.
Ha én kapcsolatban lennék vele máshol is, elmondanám neki, hogy nagyon várjuk vissza, hiszen kiváncsiak vagyunk Rá és Rékára is!
Szandra! Remélem nem azt írtad neki az iwiwen, hogy a helyébe már vissza sem jönnél fórumozni!
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?