Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Diagonalt!
Borzasztó ,amit írtál.
Lehet tudni pontosan mi volt a babával????
és mi csak egyszer yeeeeeeeeeeeeah!!!!
:DDDDDDDD
éljen a jó éjt papi!
Zizi!
látom van esemény nálatok.Kicsit olyan,mint egy brazil szappanopera egy része a legutóbbi bejegyzés:)
Jó reggelt!
Most olvastam a naplódat.:((Komoly.:((
Mi voltunk azok.
Bementünk.Levetkőztettem,azt hiszem a body maradhatott.Kapott egy ólomköpenyt a méhére,meg én is.Nekem kellett stabilan tartani.Egy pillanat alatt kész voltunk.Aztán öltözés,és vártunk a képre.Ugyanazon a röntgengépen csinálták,mint amin a felnőtteket is szokták.
jó reggelt!
Saci elég nyugodt baba, amikor nincs rajta az ötperc. Éva látta, jól elvan egyhelyben és eljátszik. A komppal szokott vandálkodni, de próbálom minél kevesebbet használni.
Nekem inkább néha azzal van bajom, hogy mit játszak vele. Sokszor úgy érzem, hogy unja már amiket csinálunk.
Köszi!:)
igen, korán kel, de cserébe általában korán is fekszik, ma is a tápszer közben kidőlt fél 8-kor:) valamit valamiért!:)
ja ez a hülye fog. a felső egyes már egész szépen kibújt (jó nagy lapát fog:)), mellette pedig épphogy érzem a recéket. elég viccesen néz ki így.:D
Na, most megyek. (talán aludni)!
jó éjt mindenkinek!
Látom Mina is korán kel. Akkor te sem szépen komótosan teszel-veszel reggel :-)
A kanalas videó naggggyyyon édes!!
És azok a hülye fogak! Miért kell ennyit szenvedniük??
A lényeg: Mina egyre szebb!! A frizurája is tuti. (Mi is oldalra nyalósan nyomulunk már :-)))
Hát idő... mittomén valahogy van.
egyik nap sokat takarítok, hogy másnap ne annyira zavarjon a tennivaló.
Egyébként az is sokat segít, hogy legkésőbb hatkor kelek és sokmindent megcsinálok már reggel. Este mondjuk nem tudok sokáig fennt lenni, de akkor már úgyis csak lustiznék...
Szia!
Benéztem hozzátok, de nincs időm nagyon. Most hogy itt vagy, bekukkantok megint, mi a helyzet Minával, csak ki kell ugranom a kutyával.
a homeós szereket nem lehet túladagolni!!!! Mina anno egészet kapott, de úgy tudom a használati utasításon is így van....
a homeós bogyókkal amúgy csak egy baj van: nagyon el kell találni a megfelelő szert az adott betegségre, mert különben semmit sem segít....
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?