Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenki gyógyulóban:)Ez jó:)
Itt az ősz:(
11-kor boltba mentünk Lucussal és alulöltöztettem:(Majdnem fáztunk:(
Közlvélemény kutatás:
Hányszor esznek a gyerkőcök egy nap?És miket?
Adra hová lettél?
igen,olyat én is adnék,ami gabona,mert abban nincs.Ezért örültem meg a macinak,hogy legalább ne az enyémet igya..csak megcsinálnom is tudnom kéne...
azért köszike!
nekem feloldódik. Először elkeverem abban amiben melegítem a tejet, aztán 3 teáskanálka macikávé, beleöntöm az üvegbe és felrázom. Ennyi.
Zita is nyalogatja a kávés kanalamat, ezért is vezettem be neki a macikávét. Reggel mikor kijövünk a konyhába, mondom neki, hogy Ana megissza a kávét. Ő is mondja, hogy káé és nyalogatja a kanalat. Mióta adom neki a macikávét azért már nem annyira ugrik az enyémre. Mondom neki, hogy csinálok neked is kávét.
Mást nem tudok.Mondjuk az én kávém koffeinmenetes. A biopontnak a gabonakávéja, koffein nincs benne egy szem se, szóval én nagyon nem bánom, hogy nyalogatja azt is (csak akkor ha itthon vagyunk- mert itt aztán méregerős kávét iszok)
Éva!
Hogyan csinálod a macikávét?Mert Levi állandóan az én tejes kávémat kortyolja,de ugye nem szabad neki,csakhogy más tejeset nem hajlandó enni,ezért vettem neki én is ezt a macist.Csakhogy hiába meleg tejbe teszem,még szűrővel sem tudom leszűrni,mert benne marad a zacc..rá van írva,hogy jobb oldódás stb. a dobozra,de nekem nem oldódik fel.
Másik.esetleg tudtok valami más,könnyen oldodó gyerekkávét?Van az a Kid2in1,bár az lehet kakaó?Valamit keresnem kell,hogy legalább ilyen formában,de megigya a tejet (a kakaóról sem akar hallani)
Bársonyfül!
Várjuk a fotót és ha egyszer időd engedi a sztorit is
neeeeeeeeeeeem
így szokott panaszkodni
Évi,látom zajlik az élet felétek:)
De legalább gyógyul Zizi popója!
Jujj,de jó!Gratulálok én is:)
Remélem hamarosan egy fotót láthatunk:)
grat Bársonyfülnek
Dórim hidd el gyorsan elszalad az a fél év!
Persze, biztos jól esik neki!
Pedig készülhetsz lassan Te is!:)))
gratulalok Barsonyfülesnek! (Adra remeljük at is adod neki ezeket :P)
hu, kicsit irigylem is de ilyen kicsi masik gyerekkel nem lennek most a helyeben :)
gratulálunk Bársolyfülnek!
Biztosan csodálatos kislány, ahogyan a nővére ;)
vajon Bíborka hogy viseli, hogy Anya nincs otthon???
annyira szülnék megint, most irigykedem. Csak én itthon szeretnék...
hétfőn jön hozzánk egy dúla előadást tartanmi a babaklubba. Kíváncsi vagyok a jászberényi szülészetre.
Tegnap este 23 óra 48 perckor megszületett Boróka! Gyönyörű és egészséges, minden rendben ment.
Jó sokáig húzta odabent a kisleány:)
Hajrááááááááááááá Bársonyfül(es):)
Ó hihetetlen,hogy már születik.Ilyen gyorsan telik az idő?Ugye kisfiúból lett kislányt várunk?:)
jujj de izgi :)
szurkolok, h jöjjenek a fájások
Sziasztok!
Füles 5 cm-re nyitva van, ha nem jönnek a fájások estig, beindítják a szülést!
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?