Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
hat minek? mert miert ne! ezt szoktam kerdezni Timotol is ha eppen rinyal.
Öcsem volt olyan kicsikoraban hogy mikor mar tudott beszelni (mar nagyon koran mondatokat mondott) es anyu megkerdezte hogy most miert odit, a valasz az volt "csak" es orditott tovabb. Na erre mit mondjak. ES en meg varom hogy tudjon beszelni hogy elmondja mi a rak a baja.:/
ja ha 5 emeletet kellene megmászni....
anyuéknál Zita is mászna egyedül...
Basszus Dóri!Hát' a frászt hoztad rám tesódék babájával!!!!Amikor megláttam,azt hittem te szültél meg:((
Na a lépcsős sztori sem semmi.Timo bátor kiskrapek.Luca nem megy fel maga és le sem-Anya fel-fel!Vegyem fel:)
Azért szeretek naplókat olvasni,mert abból megtudom mennyire mások a közel egy idős gyerekeink.
Én is frászt kaptam volna,az tuti.De örökké nem foghatjuk a kezüket és sajnos a baj nagyon gyorsan megvan:(
igen, csak ilyenkor mindig ott van a mi van ha nem ugy esik vagy mi van ha nem ugy törtenik. Tudom hogy massal is törtennek ilyenek. Csak rohadtul gaz. Nalunk is volt mar jo sok baleset, de ez volt eddig a leggazosabb. mert ha itt leesik, akkor lehetett volna tragedia is a vege.
De egyszerüen nem nezhetem minden pillanatban mit csinal. Nem is tudom meg ha akarom sem. Bar itt figyelnem kellett volna :(
dóri!
velünk is sokszor történik olyan, amikor csak a szerencsén múlik, hogy nem lesz Sacinak baja!
olyankor engem is úgy elkap az ideg, hogy sírni kezdek. ez normális dolog, ne izgulj, ettől még jó anya vagy és én is, csak hát bátrak ezek a gyerekek xD
meg kicsit a hatasa alatt vagyok. Azt hiszem lesz par remalom a következö napokban.
Amugy delutan sikerült majdnem atszurni a torkat egy palcaval. Az indiansatrat epitettük fel, ö az egyik tartomüanyagot elnyulta es a szajaba veve maszkalt. Közben a többi a földön volt amin megcsuszott es eltaknyolt. Ha elörefele esik es nem hatra, akkor siman atszurj a az egesz fejet...agyamra megy hogy ilyeneket csinal. Es mindezt ugy hogy mind a ketten ott voltunk mellette. Eleg ha egy pillanatra nem figyelünk ra. :/
Mi történt már megint Dóriéknál?
Olvasok...
jobbulást Évi!
Dóri sajnálom ami történt, de a lényeg, hogy Timonak nem lett baja
Ja és jövő hetet beszéltünk Erával.Nekünk hétfőre van programunk,de utána bármelyik nap jó.
Nagy havat mond:(
Ó szegény:(Akkor pedig előbb vagy utóbb doki lesz a vége:(
Era most írt,már van autója:)Az a baj,hogy esik ez a utálatos hó.Nem nagyon szeretek ilyenkor vezetni.Nem azért mert bizonytalan vagyok vagy ilyesmi,hanem mert annyi barom állat seggfej van az utakon.Néhány hete egy ismerősömet érte autóbaleset Kecskemét felé.Nagyon súlyos sérüléseket szenvedett,többször műtötték.Ők szabályosan haladtak egy idióta beelőzött szemből.Ők már az árok szélén mentek teljesen lelassítva,hogy a 3 autó elférjen egymás mellett!!!Megcsúszott a barom és nekik vágódott.Az autó(ami gyönyörű volt) totálkáros lett.
Jujj,rám is ezek várrank-hasonló sorrendben.Este spinning.
Évi hová lettél?Remélem nem hagysz cserben vasárnapra!!!!!
nem feltétlenül lesz beteg szerintem
csak kiütötte magát az éjszakázással!
pihenj Te is Dóri!- amíg teheted!
Oh!
Nem semmi pasi.Nagy delelésre akkor nem kell számítani.
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?