Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
Ki mit csinál este? Ja tudom:
Dóri: szül XD
Orsi: örül a csendnek
Zizi: még Lucázik
Éva: még Zizizik
Sára:horgol vagy weblapot szerkeszt
Delikát papir gyűjté itt két boltban is volt-van,de régóta és azóta sem küldték be..a hivatalnak természetesen egy játszótérre sincs pénze..ha lehetne valahova fordulni,biztos fordulnék,irnék levelet,mert sokszor jár a fejemben,csak nem tudom hova kéne.
Levi még a vajudás napján is mozgolodott össze-vissza (40.hét után volt),talán fájásoknál nem:)
A férfi,aki csinálja rendes tényleg,direkt személyesen kérte ferit keresse fel és vigye el neki papirokat,mert őt is sokan átverték..És ha ő utazna ki,hogy ott megcsinálják,az nem 30ezrébe kerülne neki,tehát igy is olcson meguszta..
hat nehez honapok ota alvatlaul kiegyensulyozottnak lenni. Na meg betegen optimizmust sugallni. De azert igyekszem neki mondani hogy mennyivel jobb lenne kinn :) nem erdekli. Bar lehet nem vagyok eleg meggyözö :D
nem tudom mikor mennenek, vagy hogy egyaltalan mennek-e, de akkor sem lenne egyedül hanem Mimivel, es nem mondhatja neki hogy figy, en most ide beugrok foglald el magad addig :/
szerintem- bár ezt tudom könnyű mondani- légy egy kicsit kiegyensúlyozottabb és optimistább- Lehet feszült Hanna is belül, és fél kibújni, mivel neki ott a legbiztonságosabb. Én mindig azt üzentem Zazinak, hogy milyen jó lesz neki idekint is .
Most nem idegesíteni akartalak.
Ja! Gábor benéz hozzánk? Nem erőszakoskodni akarok, csak szívesen látjuk, ha van hozzánk kedve. :D
mocorog, allandoan valtoztaja hogy jobb oldalon fekszik vagy ballon. A feje lenn, a laba fenn, ö meg fordulgat össze-vissza. En meg ilyet nem ertem. nem az van hogy ilyenkor mar nem forgolodnak???
En meg megdöglök a fejfajastol jelenleg. Az orrom is tele, a torkom meg mar kesz mert csak ott tudok levegöt venni. Tegnap ejjel mar kendövel az arcom elött aludtam hogy legalabb ne "hideg" levegöt szivjak be. Arra kelek ejjel hogy ki vagyok szaradva, a szam meg eg mar ugy ki van cserepesedve. Tenyleg elegem van. Lehet ezert nem jön ki ez a lany
szerintem sajnos nem egyedi esetről van szó, ezért nem verne túl nagy port
Dóri! Hallottad a mo-i hármas gyilkos apáról?
Talán pályázzátok meg a Delikát8 játszóteret!
Ez nem jó ötlet???????????????????
Plakátoljatok, beszéljetek róla! Hátha összejön. Delikátot használ mindenki.
nem a heten megy el, hanem 29-en.
Ezt a szamla dolgot viszont nem ertem. En mar jo parszor utaltam es nem tünt fel hogy lett volna valami kriterium szamla ügyben. Egyedül annyi hogy meg kell adni az IBAN es a SWIFT kodot, ennyi. De ezeket a bank meg szokta adni keresre. Na meg hogy ugye az euro-forint valtasnal bukik az ember egy kis penzt, illetve utalasi költseg is ugy alatalaban annak a költsege aki kapja. Neha nem is keves penz sajnos :/
De a 30 ezer munakaköltseg jonak tünik. Meg amugy all a felajanlas hogy szivesen hivom öket erdeklödni hogy hogy all a papir ha kell
Szerintem nagyon jók a pocakos képek:)Legalábbis az enyémhez képest,mert ahogy én kinéztem,te messze nem úgy nézel ki..Biztos nagy lány lesz Hanna!
A héten elmegy anyukád?És ha nem érkezik Hanna?Vagy marad,mig meg nem születik?
Képzeld,Bogiék adóbevallása ugy áll,hogy egy férfinak el kell vinni a papirokat,kitölti,kiküldi,csupán 30ezer ft-ért csinálja!és amint megküldik az ő számlájáa a pénzt,hívja és adja a bogiéknak.Mert sokan vannak,akik megkapják a pénzt,de hónapokig önkényesen használják,kamatoztatják stb.,szóval nem mindegy kivel van csináltatva.Meg azért a férfi számlájára utalják,mert a ferinek nem jó a magyar bankszámlaszáma,hanem v.milyen unios számlaszámot kérnek,és csak arra utalnak..
mondja ezt a "karrierista" anyuka :P
/tudom am hogy nem vagy az :)/
igazából köztünk is a nagy korkülönbség okozta a gondot
korán kell kistesó!
csak bennem, de tényleg nagyon szigorú és konok volt
igazi oroszlán típus
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?