Titkos fórum;)-Kedvenc Kismamáimnak;) (beszélgetés)
hat en is dijaznam ha nem csak szorakozna a testem ma es megmutatna milyen a joslofajas, hanem valami törtenne is! ok, ha nem ma, legyen holnap. Nem vagyok telhetetlen :d
de csütörtökön Gabornak Csehorszagba kene utazni. ha lemondja nem fogja a fönöke jo szemmel nezni :/
Hát, én ha úgy vesszük 2,5 napig vajúdtam. Tehát az első fájásoktól számítva. Úgyhogy már tényleg nagyon közel lehettek!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))
Ha nem is ma, de nagy esély van rá, hogy ma, vagy holnap!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!
Sziasztok!
Én sosem éreztem a méhszájvizsgálatot :-)
hajrááááááááááááá Dóraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
hajrááááááááááááá Hannaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Jaj Dóri ma nem nagyon leszek,csak este.Bababulizunk a barátnőmmel nálunk.Itt alvást stb.
De este jövök.Azért ha lehet kattintok,de csak miattad;)
Itt ne találjalak este!EZ PARANCS;)
Nekem csak a hasam tájéka fájdogált először,csak a vége felé lett deréba sugárzó.
Jó reggelt.
igen, nekem először menstruációs fájdalomhoz hasonló érzés volt, utána fokozatosan erősebb lett
sokaknak ki is sugárzik
mennem kell
csajok egy kerdes. A szüles elötti fajasoknal az elejen csak a has aljanal, mehednel, mit tudom en hol, nem tudom behatarolni - elöl - faj, vagy jar vele hatfajas is.
Komolyan ugy erzem hogy fogalmam sincs az egeszröl mert nekem ugye oxival indultak a fajasok, egy egyböl 2-3 percsek, erös derekfajassal. Szoval fogalmam sincs rola. :/
Zalán 5.50-kor kelt, úgy látszik ez az új divat :S
ez most azért nem baj, mert mennünk kell
de holnap azért aludjon!
nincs már zabálás, rosszullét nem nagyon volt, viszont sokféle ételt kívánok meg egymás után :)
ma megyünk a dédihez, nem leszek!
puszi
Jaj Evi, ilyen hasonlatot meg nem hallottam. :) Aranyos. Nalam mindig a "gumimaci" volt a meretado :D
hogy vagy? minden ok? rosszullet? orrdugulas? rühes kutya szindroma? :)
További ajánlott fórumok:
- Titkom Virága.. mindenről ami titkos, és ami nem..avagy traccs))
- Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
- A kis kedvencek titkos élete ingyenes matrica cserebere
- Milyen titkos vágyad van?
- Amikor a nő tart szeretőt és lezárul a titkos hárömszög
- Hogy tudok egy általam indított fórumot titkossá tenni?