Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tisztuljunk együtt! fórum

Tisztuljunk együtt! (beszélgetés)

1 2
13. 12d083b51b (válaszként erre: 12. - Ca43169457)
2014. nov. 4. 08:21

Az a 6 kg lemegy akár karácsonyig símán, ha:

- hagyd el a kenyér- és tésztaféléket (vagy legalább vedd vissza erősen), ha mégis enni akarsz, akkor inkább korpás-kenyér, vagy magad sütötte kizárólag TK lisztből készítsd

- a közönséges cukor helyett xilit, vagy valami hasonló

- húsok közül csak bőr nélküli baromfi és hal, egyelőre a zsíros sertés-marha-birka stb. stb. maradjon ki

- tejtermékek közül csak a "sovány"-tej, stb. stb.

- gyümölcsök közül felejtsd el a banánt, szőlőt, datolyát, narancsot és hasonlóan magas cukor-tartalmúakat

- gyalogolj minél többet = Csutak nélkül!, mert ő természetes, hogy apró kis lábacskáival "visszafog" a sebességből, a ritmusból :))))

12. ca43169457 (válaszként erre: 11. - 12d083b51b)
2014. nov. 4. 08:11
Jó reggelt Hópihe! Gyere! Szerintem fogyizzunk együtt. Nekem 6 kg körül kéne leadnom, hogy a normál súlyomnál legyek.
2014. nov. 4. 08:10

Szevasztok!

Jöhetek ide közétek?

Igaz, hogy én már sok mindent kipróbáltam, inkább kevesebb, mint több sikerrel... eddig mindig azt hittem, mondtam, hogy kenyér- és tésztafélék nélkül nem tudok élni, létezni, stb. stb.

... kb. egy hónapja kezdtem el a Dukán-t, azóta nem ettem kenyeret, tésztát, krumplit, rizst,... rövidebb, ha azt sorolom, sorolnám, hogy miket ettem... egészen jól lehet élni, ha szigorúan követjük dr. Dukán előírásait... és valójában nem is hiányzik a kenyér-féle! :)))

Úgy érzem, mióta azt is tudom, miket ehetek, nemcsak azt, hogy miket nem kellene, sokkal könnyebben megoldom az étkezésemet...

... kiraktam a hűtő-ajtóra egy cetlit, vastag piros filccel rajta:

"Csak EGYSZER kell MEGCSINÁLNI!"

(=mármint lefogyni!)

De van, aki odatett egy mai duci fotóját, mellé azt a régit, amit szeretne elérni = és ha ki akarja nyitni a hűtőt, szembesül a fotókkal...

10. ca43169457 (válaszként erre: 7. - F4e7e8321e)
2014. nov. 4. 05:29
Sziasztok! Egyetértek az előttem szólóval! Én is rájárok a hűtőre...
2014. nov. 4. 00:50

Jó éjt nektek, holnap majd kutatok 1-2 hasznos dolgot magunknak.

Van köztetek, aki bio dolgokat fogyaszt?

8. f4e7e8321e (válaszként erre: 5. - 0f332c4ec9)
2014. nov. 4. 00:48
Szia, köszi szépen! Abszolut egyetértek, annyi engedménnyel, hogy valamennyi szénhidrát azért kell, minimális. Mármint, simán meglennék nélküle, viszont anno 3 hetes Atkins után majdnem kórház lett a vége, szóval inkább óvatosan. Le is szaladt 7 kilo, az igaz. :)
7. f4e7e8321e (válaszként erre: 4. - Finom23)
2014. nov. 4. 00:46

:) Aranyos, hogy "nem szabad itthon tartani semmi olyat", hát ez rám is jellemző... Rájárok, amíg van.

Amúgy nekem mindig is az alacsony szénhidrátos diéta és a futás egyveleg jött be, az nagyon hatásos.

6. f4e7e8321e (válaszként erre: 2. - Ca43169457)
2014. nov. 4. 00:44

Szia! Én mindenképpen vennék egy nagy levegőt, keresnék valami igen erős motivációt, és hajrá. :)

A betegségem miatt először is elkezdem a gluténmentes étrendet és jogázni szeretnék, a többi meg majd jön. :)

5. 0f332c4ec9 (válaszként erre: 1. - F4e7e8321e)
2014. nov. 3. 17:37
No cukor és szénhidrát. Első körben. És keményen betartani az első időben. Ez ha tartod rengeteget segit. Ha lement pár kiló kezdj el mozogni. Persze addig is elkezdheted,de lehet komolyabban el tudod magad határozni a mozgásra a RENDSZERES és nem last minit mozgásra ha már pár kiló lement és látszik és érzed mondjuk nadrágokon.
2014. nov. 3. 15:31

Az a baj hogy eddig minig ha belefogtam valamibe, szépen lassan ritkultak az alkalmak mert vendég van nállunk , mert most nincs kedvem, fáradt vagyok, nem érek rá, aztán elmaradt a rendszeres mozgás.

Azt tudom hogy nem szabad itthon semmi finomságot tárolni, még véletlen sem ,mert addig addig járok rá mig el nem fogy.

Hál istennek csak -+ 2-3 kiló ingadozik ilyenkor.

2014. nov. 3. 15:27

Szia! Én is szeretnék le fogyni 8-10 kilót.

Egyenlőre probálgatom, de szerintem a kevesebb táplálkozás és mozgás ami hatásos lehet.

2. ca43169457 (válaszként erre: 1. - F4e7e8321e)
2014. nov. 3. 15:26
Nekem ez a projekt most még csak tervben van. Lövésem nincs hogy kezdjek hozzá. neked van ötleted?
2014. nov. 3. 15:23

Mindenkit, aki szeretne megtisztulni - esetleg fogyni - szeretettel várok!

Hogyan kezded, milyen módszerrel csinálod, első próba vagy már bevált, kiegészíted-e valami mozgással, mi ihletett stb. stb.?

Segítsünk egymásnak, vagy csak dumcsizzunk!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook