Tisztuljunk együtt! (beszélgetés)
Az a 6 kg lemegy akár karácsonyig símán, ha:
- hagyd el a kenyér- és tésztaféléket (vagy legalább vedd vissza erősen), ha mégis enni akarsz, akkor inkább korpás-kenyér, vagy magad sütötte kizárólag TK lisztből készítsd
- a közönséges cukor helyett xilit, vagy valami hasonló
- húsok közül csak bőr nélküli baromfi és hal, egyelőre a zsíros sertés-marha-birka stb. stb. maradjon ki
- tejtermékek közül csak a "sovány"-tej, stb. stb.
- gyümölcsök közül felejtsd el a banánt, szőlőt, datolyát, narancsot és hasonlóan magas cukor-tartalmúakat
- gyalogolj minél többet = Csutak nélkül!, mert ő természetes, hogy apró kis lábacskáival "visszafog" a sebességből, a ritmusból :))))
Szevasztok!
Jöhetek ide közétek?
Igaz, hogy én már sok mindent kipróbáltam, inkább kevesebb, mint több sikerrel... eddig mindig azt hittem, mondtam, hogy kenyér- és tésztafélék nélkül nem tudok élni, létezni, stb. stb.
... kb. egy hónapja kezdtem el a Dukán-t, azóta nem ettem kenyeret, tésztát, krumplit, rizst,... rövidebb, ha azt sorolom, sorolnám, hogy miket ettem... egészen jól lehet élni, ha szigorúan követjük dr. Dukán előírásait... és valójában nem is hiányzik a kenyér-féle! :)))
Úgy érzem, mióta azt is tudom, miket ehetek, nemcsak azt, hogy miket nem kellene, sokkal könnyebben megoldom az étkezésemet...
... kiraktam a hűtő-ajtóra egy cetlit, vastag piros filccel rajta:
"Csak EGYSZER kell MEGCSINÁLNI!"
(=mármint lefogyni!)
De van, aki odatett egy mai duci fotóját, mellé azt a régit, amit szeretne elérni = és ha ki akarja nyitni a hűtőt, szembesül a fotókkal...
Jó éjt nektek, holnap majd kutatok 1-2 hasznos dolgot magunknak.
Van köztetek, aki bio dolgokat fogyaszt?
:) Aranyos, hogy "nem szabad itthon tartani semmi olyat", hát ez rám is jellemző... Rájárok, amíg van.
Amúgy nekem mindig is az alacsony szénhidrátos diéta és a futás egyveleg jött be, az nagyon hatásos.
Szia! Én mindenképpen vennék egy nagy levegőt, keresnék valami igen erős motivációt, és hajrá. :)
A betegségem miatt először is elkezdem a gluténmentes étrendet és jogázni szeretnék, a többi meg majd jön. :)
Az a baj hogy eddig minig ha belefogtam valamibe, szépen lassan ritkultak az alkalmak mert vendég van nállunk , mert most nincs kedvem, fáradt vagyok, nem érek rá, aztán elmaradt a rendszeres mozgás.
Azt tudom hogy nem szabad itthon semmi finomságot tárolni, még véletlen sem ,mert addig addig járok rá mig el nem fogy.
Hál istennek csak -+ 2-3 kiló ingadozik ilyenkor.
Szia! Én is szeretnék le fogyni 8-10 kilót.
Egyenlőre probálgatom, de szerintem a kevesebb táplálkozás és mozgás ami hatásos lehet.
Mindenkit, aki szeretne megtisztulni - esetleg fogyni - szeretettel várok!
Hogyan kezded, milyen módszerrel csinálod, első próba vagy már bevált, kiegészíted-e valami mozgással, mi ihletett stb. stb.?
Segítsünk egymásnak, vagy csak dumcsizzunk!