Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is fórum

Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is

1 2 3
19. kriszta773 (válaszként erre: 10. - Legnano)
2014. okt. 29. 21:26

ezt olyan sokan szajkózzák, hogy mennyivel több nő van, és jaj igyekezni kell, mert nem jut nekik pasi, hát nem voltam lusta ahhoz, hogy megnézzem a nők-férfiak arányát, ami szinte minden korosztályban ez százalékosan: 50,5/49,5, bár vannak korosztályok, amikben a férfiak vannak többen

nem hiszem, hogy annyira fosnia kéne bármi nőnek, hogy nem jut neki pasi, és egy pasi sem örülhet, hogy rá tucatnyi nő jut :)))))))

18. angelic smile (válaszként erre: 1. - Igazság1018)
2014. okt. 29. 20:16

"Aki nem fordít ránk időt, aki félrerak minket a saját képzeletbeli polcára, az nem az életünkbe való. A társnak a jóban és a rosszban is ott kell lenni, rábíztuk magunkat...

Ne zuhanjatok mélyre, csakis olyannak adjátok magatokat, aki tiszteli bennetek az embert, a társat... és őszintén szeret."

Ez a lényeg. Jó, hogy az eszeddel érzed, mi a helyes. Szorítok, hogy minél előbb megtaláld azt, akit keresel. :)

17. angelic smile (válaszként erre: 9. - Kristo_f)
2014. okt. 29. 20:07
Egyszer -nem tudom, mi oknál fogva- beleolvastam a hozzászólásaidba. Annyira más voltál, annyira mások voltak a hozzászólásaid, a megnyilvánulásaid. Komolyan mondom, jstefan alteregója lettél.
2014. okt. 29. 19:09
Amúgy tényleg igazad van, nagyon jó szeretve lenni, de nem mindegy milyen áron...
15. zsuzsy007 (válaszként erre: 1. - Igazság1018)
2014. okt. 29. 19:08

Egy valami sűrgősen meg kell jegyezned!! Az emberek 26-on felül már nem változnak gyökeresek.. Ha eltünedezik, hol ezzel van utána meg épp veled ha kedve tartja, akkor mit vársz tőle???...

Hogy egy varázsütésre megváltozik??..

Ha az élet tündérmese lenne így lenne, de sajnos nem az..

Én 24.-én szakítottam a párommal, pedig korán sem voltak ilyen mélyek a problémák. Viszont pont azért mondtam ki a végét, mert tudtam, hiába szeretném, hogy változzon annyit nem tud(és talán nem is akar), mint amennyi kellene... Nem szánt rám elég időt és nem mutatta ki, hogy szeret... Bár a szívem haldoklik, de az agyam tudja, hogy ez volt a helyes megoldás, különben lelkileg rámegyek a kapcsolatra..

Olyan dolgokban az ember tud változni, hogy a szennyest hova dobja, kevesebb cukorral issza a kávét, de kifordulni magából senki se tud.. Ezt sztem fontos szemelőtt tarartani.

14. kristo_f (válaszként erre: 12. - Féknyom)
2014. okt. 29. 17:28

Az asszony az az ember, aki lekapcsolja a konyha 20 wattnyi világítását még akkor is, ha két percre kimegy onnan, de nem kapcsolja ki a 200 wattos TV-t, ha egy órácskára elugrik a boltba - de mi nem szólunk egyik miatt se, mert szerettyük

:)

13. 035788d2a5 (válaszként erre: 12. - Féknyom)
2014. okt. 29. 17:05
egy nem igaz szó szerint. :D
2014. okt. 29. 17:02
Minden nő csaló!
11. 035788d2a5 (válaszként erre: 3. - Amanda28)
2014. okt. 29. 16:56
ez így igaz szó szerint
2014. okt. 29. 16:26
Sajnos beleszerettél egy olyan egyénbe,aki nem hagyja ki a közelébe került nőket.Részedről hiába volt mély és igaz szerelem ez őt nem hatotta meg.Óvatosságra intek mindenkit aki még nem találta meg a hozzá illő párt.Most a kalandok vannak előtérben a férfiak körében,mert jóval kevesebben vannak,mint a nők.Lehet a zavarosban halászni,mert mindig akad a horogra valaki.Ne sajnáld az elfecsérelt időt,mert jön majd aki csak téged akar.
9. kristo_f (válaszként erre: 1. - Igazság1018)
2014. okt. 29. 16:24

Tiszteld magad!"

Hülyeség ide az a mondat.

A többi is fölösleges. Mindketten tornázni akartatok egy jót és annyi. Miért kell ebböl felhajtást csinálni, pláne ha szerinted többször is féredugott, te meg csak hajlottál a "jó szóra"?

2014. okt. 29. 16:24
Jól látod és örülj, hogy felismerted - még ha 1,5 év után is -, hogy ez a férfi nem érdemel meg téged. Biztos vagyok benne, ő nagyobbat és többet veszített. Fel a fejjel! Jön olyan akinek te leszel a "minden".
7. 4975ebdc2f (válaszként erre: 3. - Amanda28)
2014. okt. 29. 16:21
NEM MINDEN FERFI CSALO, NE ALTALANOSITS.
2014. okt. 29. 15:55

" örül, hogy "szeretik" "

Hát ebben én olyan részt nem találtam ami kölcsönös szerelemről szólt volna.

Eltűnt többször is, voltak közben más nők is. Egy voltál a női közül. Tűrtél, reménykedtél. Ennek mi köze volt szerelemhez, párkapcsolathoz?

5. Mion
2014. okt. 29. 15:51

Én meg azt hittem, ilyen csak elvétve fordul elő... közben meg egyre sűrűbben.

WTF? Mi lesz az emberekből???

4. kisj
2014. okt. 29. 13:34

Sajnálom.

Tényleg tisztelned kellene saját magad és nem belemenni ilyenbe, mert ez nem egy másfél éves kapcsolat volt, hanem ez a te alázásod, ami történetesen másfél évig tartott.

2014. okt. 29. 13:24
Minden férfi csaló.Csak filmen látunk szép dolgokat és azt hisszük igy is kellene hogy legyen de az élet már csak ilyen ha szeretsz valakit utánna csak a szenvedés jön,jobb nem szeretni.
2014. okt. 29. 13:24
Elfogadta a volt párod a döntésedet egyből?
2014. okt. 29. 13:08
A férfival, aki az életem része volt másfél éven át, tegnap véget ért a kapcsolatom. Amikor az ember szerelmes és örül, hogy "szeretik" - sosem hallja meg azt, amit maga is tud, csak nem akar elfogadni... Tisztelni kell magadat, máskülönben a párod sem fog megbecsülni téged.

Ugrás a teljes írásra: Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook