Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is
ezt olyan sokan szajkózzák, hogy mennyivel több nő van, és jaj igyekezni kell, mert nem jut nekik pasi, hát nem voltam lusta ahhoz, hogy megnézzem a nők-férfiak arányát, ami szinte minden korosztályban ez százalékosan: 50,5/49,5, bár vannak korosztályok, amikben a férfiak vannak többen
nem hiszem, hogy annyira fosnia kéne bármi nőnek, hogy nem jut neki pasi, és egy pasi sem örülhet, hogy rá tucatnyi nő jut :)))))))
"Aki nem fordít ránk időt, aki félrerak minket a saját képzeletbeli polcára, az nem az életünkbe való. A társnak a jóban és a rosszban is ott kell lenni, rábíztuk magunkat...
Ne zuhanjatok mélyre, csakis olyannak adjátok magatokat, aki tiszteli bennetek az embert, a társat... és őszintén szeret."
Ez a lényeg. Jó, hogy az eszeddel érzed, mi a helyes. Szorítok, hogy minél előbb megtaláld azt, akit keresel. :)
Egy valami sűrgősen meg kell jegyezned!! Az emberek 26-on felül már nem változnak gyökeresek.. Ha eltünedezik, hol ezzel van utána meg épp veled ha kedve tartja, akkor mit vársz tőle???...
Hogy egy varázsütésre megváltozik??..
Ha az élet tündérmese lenne így lenne, de sajnos nem az..
Én 24.-én szakítottam a párommal, pedig korán sem voltak ilyen mélyek a problémák. Viszont pont azért mondtam ki a végét, mert tudtam, hiába szeretném, hogy változzon annyit nem tud(és talán nem is akar), mint amennyi kellene... Nem szánt rám elég időt és nem mutatta ki, hogy szeret... Bár a szívem haldoklik, de az agyam tudja, hogy ez volt a helyes megoldás, különben lelkileg rámegyek a kapcsolatra..
Olyan dolgokban az ember tud változni, hogy a szennyest hova dobja, kevesebb cukorral issza a kávét, de kifordulni magából senki se tud.. Ezt sztem fontos szemelőtt tarartani.
Az asszony az az ember, aki lekapcsolja a konyha 20 wattnyi világítását még akkor is, ha két percre kimegy onnan, de nem kapcsolja ki a 200 wattos TV-t, ha egy órácskára elugrik a boltba - de mi nem szólunk egyik miatt se, mert szerettyük
:)
Tiszteld magad!"
Hülyeség ide az a mondat.
A többi is fölösleges. Mindketten tornázni akartatok egy jót és annyi. Miért kell ebböl felhajtást csinálni, pláne ha szerinted többször is féredugott, te meg csak hajlottál a "jó szóra"?
" örül, hogy "szeretik" "
Hát ebben én olyan részt nem találtam ami kölcsönös szerelemről szólt volna.
Eltűnt többször is, voltak közben más nők is. Egy voltál a női közül. Tűrtél, reménykedtél. Ennek mi köze volt szerelemhez, párkapcsolathoz?
Én meg azt hittem, ilyen csak elvétve fordul elő... közben meg egyre sűrűbben.
WTF? Mi lesz az emberekből???
Sajnálom.
Tényleg tisztelned kellene saját magad és nem belemenni ilyenbe, mert ez nem egy másfél éves kapcsolat volt, hanem ez a te alázásod, ami történetesen másfél évig tartott.
Ugrás a teljes írásra: Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Érezted már úgy magad, hogy egyoldalú a szerelem?