Tiszta rossz, hideg idő volt ma is!Én pedig már nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
19. Borian (válaszként erre: 18. - Evinene)
ma 05:19
Mi 21-22 fokra fűtünk télen, de olyankor melegítőben, zokniban tudok csak aludni és szgépes munkánál betakarom a lábamat egy pléddel, mert fázom.
Alig várom, hogy 25-27 fokra felmelegedjen a ház. :-)
18. Evinene (válaszként erre: 17. - Libikóka)
tegnap 11:06
Itt Londinban április végén rank szakadt a meleg. Szerencsere hajnalban annyira hideg van, hogy a tetőri lakást vissza tudom hűteni. Ugyanis 24fokban nem tudok aludni csak egy szűk savban 20-22között. Az otthoni hosszú hétvegen vissza kapjuk 14-17fokos tavaszt. Itt csak 3napos lesz, majus1 nem munkaszüneti nap helyette atrakjak a következő hétfőre. Itt nem jellemző a 26-28fokos meleg április végén 13eve nem is volt ilyen Londonban. Olyan igen hogy aug.legvégén szeptember elején a hőség elől Norwich-ba utaztunk mert ott cdak 25fok volt, es a boltban kiakadtak a 25fokos hőségre, mert ott max 20fokok vannak nyaron. Fültanúi voltunk párom mondta többen kiakadtak a melegre. Mondtuk nekik akkor a Londoni 30 ami elől mi ide utaztunk.
17. libikóka (válaszként erre: 16. - Borian)
ápr. 28. 19:28
A meleget én is,,a normálisat.
Ez ami mostanában volt nem az.
Szerencsés vagy:)
16. Borian (válaszként erre: 15. - Libikóka)
ápr. 28. 17:44
én nagyon szeretem a meleget :-)
15. libikóka (válaszként erre: 9. - Borian)
ápr. 28. 15:04
Nekem csak egy "rossz"idő van,,a hetekig tartó kánikula.
Másra nem panaszkodom,,értelme sincs.
14. semleges
ápr. 28. 09:21
nálunk kellemes volt
13. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 08:59
Erősen fújt a szél? Mert az nagyon rontja a hőérzetet. Csodás idő volt hétvégén, igaz erős UV sugárzással és nagy napi hőingással.
12. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Borian)
ápr. 28. 08:42
Én félre rakom a sugárzást, visszatukrozodest.
Én nem vagyok a nők tipoja.
Beborult egy boat, akkor a swer
11. globus
ápr. 28. 07:22
Nem voltam kint egy percet sem :(
10. LBO
ápr. 28. 07:03
Nálunk szombaton még kicsit hűvös volt, de napsütés. Tegnap már rendesen meleg volt. Ma reggel kicsit hűvös van még, de már hétágra süt a nap. Hozzáteszem én imádom ezeket a hűvös reggeleket.
9. Borian (válaszként erre: 8. - Libikóka)
ápr. 28. 05:37
pont az ilyet nem szeretem, legyen meleg, de ne tűzzön a nap, az erős nap nem a nők barátja :-)
8. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 04:16
Tegnap hűvösen indult,,és napközben is árnyékban hűvösebb volt.Aztán csak sikerült leégni(váll ,nyak arc).
Jó idő ez szeretem.
7. lolita2112
ápr. 28. 01:46
ha meleg van az a baj,ha hideg van meg az.......sajnos az idojaras nem kivansagmusor!
6. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 00:48
A telet már átteleltük, még átteleljük a tavaszt, és akkor jön a nyár.
5. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 00:02
Én már kimostam/kitisztitattam a "teli" cuccokat. De a napra kibszom őket száradni a vacuum előtt. Nem mindegyik éli túl. De evvan.
4. Myra
ápr. 27. 22:31
Szélsőséges az időjárás, de ma gyönyörű idő volt.
3. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 21:54
Nálunk meleg volt ma, égetett a nap. Nem szeretem.
Szívesen cserélek veled 😃
2. Csicsi25
ápr. 27. 21:40
Nálunk ma nagyon szép idő volt, még melegem is volt. Ha jól láttam, holnaptól melegedés várható, de ha mégsem, küldök neked egy kis napsütést 🌞🌞🌞
ápr. 27. 21:40
További ajánlott fórumok:
- Nem szoktam krémet tenni soha az arcomra, de most a hidegtől kiszáradt és tettem rá. Most tiszta piros pötty az arcom. Mit csináljak?
- Rossz a hűtőszekrényem, a gyártó pedig nem segít a javításban. Mit tehetünk?
- Tiszta lelkűnek mondtak ma. Ez jó vagy rossz?
- 24 éves vagyok, apukám pedig már 65, tiszta cikinek érzem. 😭
- Annyit esik az eső és hideg is van, most virágzik a barack a cseresznye, szilva; lesz ebből termés ha ilyen rossz idő van?
- Allergia, hidegrázás, rossz közérzet?