Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tiramisu torta /segítség/ fórum

Tiramisu torta /segítség/ (beszélgetős fórum)


8. cica0416 (válaszként erre: 6. - Gyöngyszemü)
2013. ápr. 14. 18:33
Köszi! Remélem sikerülni fog. ;)
7. cica0416 (válaszként erre: 5. - Szafaripók)
2013. ápr. 14. 18:31
Köszi!
2013. ápr. 13. 22:02
Én a csatos tortaformába szoktam tenni alulra sütőpapírt teszek belecsatolom a formába a papírt, és körül vágom, a szélére körbe felállítom a babapiskótákat alul egy réteg kávés babapiskóta aztán a krém...... mivel a piskóták állnak lecsatolás után simán összelehet kötni szép masnival és nem esik szét. Akkor nem ázik el a papír ha csak a belső oldalát áztatod be, félig a kvba és jó szorosan kell rakni hogy ne folyjon ki alulra semmi...
2013. ápr. 13. 13:14

Ha már mindenképpen tortaként akarod megcsinálni, akkor szerintem kapcsos tortaformába csináld, és csak miután odaértél, akkor szedd ki belőle. Vagy ki se kell szedni, akkor át tudod kötni bármivel.

Nekem van olyan szép tortaformám, ami kívül kék, (belül teflonos), egyáltalán nem csúnya!!

4. sookye (válaszként erre: 3. - Cica0416)
2013. ápr. 13. 13:14
Mármint ki akarod szedi a tortaformából, hogy önmagában álljon? Szétesik, az tuti... Hacsak nem raksz bele jó sok zselatint :) A tetejére pedig tehetsz tejszínízű habporból tejjel készített habot, az még másnap is szép marad.
3. cica0416 (válaszként erre: 2. - Koxy)
2013. ápr. 13. 12:30

Előtte nap rakjam rá,amikor megcsinálom vagy inkább indulás előtt?

Szerintem is elázna...

Megpróbálok akkor keresni valamit :) Köszi!

2. koxy
2013. ápr. 13. 12:26
Ha a tetejére Hullalát raksz,az nem fog összeesni! Nem tudod vmi műanyag tálcára rakni? El fogja áztatni a papírt... szerintem
2013. ápr. 13. 12:15

A párommal kedden leszünk 3 évesek.

Szeretném meglepni egy Tiramisu tortával.

Előtte nap szeretném elkészíteni,hogy jól összeérjenek az ízek.

Csináltam már Tiramisu-t de akkor egy tálba rétegeztem,most viszont tortaformába szeretném,majd a végén átkötni egy selyemszalaggal. (sütés nélküli)

A kérdésem az lenne,hogy a hab a tetején nem fog összeesni 2-3 óra utazás során ill. ha a legalján is a kávéba áztatott babapiskóta lesz akkor egy sima torta papírtálcán nem fog "szétesni" , "odaragadni"....?


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook