Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Tiramisu antiszalmonella! recept

Tiramisu antiszalmonella! recept

Elkészítési idő 60 perc

A Tiramisu antiszalmonella! hozzávalói:
Hozzávalók:
6 dl habtejszín
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló
1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
25 dkg mascarpone
5 evőkanál kristálycukor
2 csomag babapiskóta
rum vagy rumaroma ízlés szerint
2-3 dl kávé
kakaópor vagy instant kávé a tetejére


A Tiramisu antiszalmonella! elkészítési módja:
Elkészítés: 3 dl tejszínt 1 csomag habfixálóval tejszínhabbá verek. 5 evőkanál kristálycukrot és a vaníliás cukrot kikeverek 1 doboz mascarponéval. 3 dl tejszínt alaposan kikeverem a pudingporral. A 3 féle krémet összekeverem. Rumos kávéba áztatott babapiskótával rétegezem, a tetejét megszórom cukrozatlan kakaóporral vagy instant kávéval.

Megjegyzés:
Remélem sikerült mindent érthetően leírnom. Ha nem, várom a kérdéseket. Egyébként nagyon finom édesség. A titka, hogy mindhárom krém alaposan ki legyen keverve. Jó nassolást!

Ezt a receptet RIBIZLI 27 rakta fel a mindmegettére. Én megcsináltam és isteni lett!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. júl. 9. 15:33
A tiramisu antiszalmonella! elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook