Tipikus nő!! Mit vegyek fel... (beszélgetés)
Akkor pudingot is főzünk?:) Egyre izgalmasabb!!:PP
Jaj,hogy fogjam vissza magam??!!:)
Nem ismerlek,nem látlak. Nehéz így!
Mindenképpen a surranó?
Gyerekkoromban mindig csodálkoztam mikor a felnőttek azt mondták ez is olyan nap, mint a többi és már 23 órakor húzták a lóbőrt.
Most már én is úgy vagyok vele. Az illem kedvéért megvárom még elmúlik az éjfél és utána irány az ágy.
Én csak ismerőseimmel, barátaimmal szeretek bulizni, mert velük tudom egy húron pendülünk, fél szavakból is megértjük egymást. Azonban a barátokat is leköti már a család.
Az idegen társaság nekem lutri. Elképzelhető persze, hogy jól szórakoznék, de az is, hogy nem.
Inkább nem kockáztatok és otthon szépen csendben kettesben, egy pohár pezsgő mellett köszöntjük az új évet:-)))
tényleg nem rossz, most, hogy egyre többet nézem! csillogó kiegészítők...
de akkor ehhez milyen cipő? :/
na igen, csizmám nincs, főleg nem magassarkú. MIniszoknyával nem vagyok kibékülve...felső rendben, de kivágós, meg szép dekoltázsom van szerintem és ha még csillog is...
nem rosszak az ötletek...köszi
Magas sarkú,szexi csizma,combfix,miniszoknya/lehetőleg ne farmer,az az én felfogásom szerint nyárra való papuccsal vagy szandállal/,szexi,feszülős felső,nem muszáj,h kivágott legyen,olyan,amilyenbe jól érzed magad.Ja,és a megfelelő kiegészítők...
Tuti befutó,sok sikert;)
és az se utolsó, hogy valami piros fehérnemű kéne, a babona miatt :)
piros melltartó, piros kétoldalt masnis tangával vagy valami iylesmi! ezzel csak az a probléma, hogy színtévesztő vagyok :( pirossal nem vagyok jóba, de mindent megteszek az ügy érdekében :D
További ajánlott fórumok:
- Fujtott hús - ismeri valaki? Tipikus lagzis étel (volt gyerekkoromban...)
- Kaptam egy cicát, aki elég vad, mivel mindig is kint nevelkedett, tehát nem egy tipikus házicica. Félek kiengedni!
- Kifejezetten irritálnak a tipikus "mintaanyák"/"Ősanyák"....
- Az így járás tipikus esete!
- Tudja valaki, hogy a hotelben kapható tipikus H-s tisztálkodó szert hol lehet beszerezni?
- Az Acer Aspire One olyan tipikus mini laptop, vagy rendes szabványméret, tehát olyan nagyobb fajta?