Tiltott gyümölcs! (beszélgetés)
Igen. Ez is egy lehetőség. De mi van, ha fordítva sül el? Ha jó volt vele és még akarod? Aztán rájössz, hogy vele jobb? És ez kell Neked? Mélyebben elkezdesz kötődni hozzá?
De most őszintén! A pároddal nem jó együtt lenni? Vagy miért kell más?
Nem is nekem kell megadnod a választ, hanem saját magadnak. Nem az én dolgom, nekem csak annyi jut, hogy ismételten csalódjak egy embertársamban, amikor ilyet hallok.
Ne haragudj, nem rád haragszom! Nem itéllek el, nem is ismerlek. Csak azt a módot itélem el, amikor egy családot olyan könnyen elintéz az ember. Egy vonzódás miatt. Nem fér a fejembe....
Ez a vonzalom csak szexuális vonzalom!
Lehet ha megkapnánk egymást utána már nem vágynánk rá!
Vannak gyerekek!Neki 3 nekem 1!
Nem várjuk a másiktól hogy elhagyja a családját!
Tudom hogy igazad van!
De sem ő sem én nem adnánk fel a családunkat,ez biztos!
Már beszéltünk róla!
Azt mondta ha többet szeretnék tőle ő nem áll ellene!
Azt is mondta hogy nem tudná meg senki!
Annyira bonyolult az élet! Minek még jobban bonyolítani? És főleg fájdalmat okozni másoknak. Ezt soha nem értettem. Egyszerűen nem tudnék boldog lenni úgy, hogy tudom tönkre teszem más emberek életét.
Ha nem tudtok mást tenni, váljatok el mindketten és legyetek egymáséi. De könyörgöm, ne alázzátok meg a párotokat ezzel a méltatlan dologgal!!!!!
Na, akkor itt kezdődnek el a nagy bajok!
Beszéltetek erről gondolom?! Van már gyerekük? És nektek? Ha nincs, akkor még bármi történhet. De ha vannak gyerekek is a képben, akkor felejtős. Szerelmesek vagytok Ti a párotokba? Megérné kockára tenni ezt? Mérlegelni kell de nagyon!
Nem a testvérem párja!
Az én párom nővérének a férje!
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Zöldség, város, autó, virág, szín, tárgy, gyümölcs, tenger, egymás után
- Küldj egy gyümölcsött!🍍🍉🍇🍊🍋🍌
- Titkos kapcsolatok, avagy miért oly édes.. a tiltott gyümölcs effektus megédesíti?
- Olyan nehéz a tiltott gyümölcsre nemet mondani. Az eszem...
- A tiltott gyümölcs mindennél finomabb....de úgy tűnik mikor...