Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ti tennétek panaszt? fórum

Ti tennétek panaszt? (tudásbázis)

1 2 3 4
2011. aug. 8. 20:27

A mai nap a köv. történt.

Szfváron a Kossuth utcában a fényképész üzlet előtt 1 1/2 éves kisfiamat megcsípte egy méhecske az arcán. Gondoltam legközelebb orvosi ellátás a Távirda u-ban a régi Sztk rendelőben van. Odarohantam és a kartonzóban közölte velem a nő, hogy itt nem tudják ellátni, menjek a Tüdőgondozóba, vagy egy gyógyszertárba. Tüdőgondozó kb. 15 percre van. Az arca már tűzvörös volt és háromszorosára dagadt. A nő nem hívott orvost. Kilépve az épületből a közvetlen mellette lévő gyógyszertárban kértem segítséget. Egy gyógyszerésznő azonnal hozott Calcium pezsgőtablettát és Fenistil gél krémet. 1/2 órát töltöttünk ott, míg az arca pirossága és a duzzanat felére csökkent.

Páromnak este elmeséltem, felhívta a mentőt, hogy ilyen hogy létezik, és a telefonos nő szerint a kartonzóban dolgozó nőnek azonnal orvost kellett volna hívni. Allergia miatt fulladásba is torkolhatott volna a méhcsípés. Javaslata, tegyünk panaszt...

Ti mit tennétek????

2011. aug. 8. 20:25
Miért kellene?
2011. aug. 8. 20:24
Nem; a megoldások, megbeszélések híve vagyok :)
2011. aug. 8. 20:21
Ha a gyerekemről lenne szó,igen!
Én tennék.
mire? hol? miért?
2011. aug. 8. 20:20
Ti tennétek panaszt?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook