Ti mit tesztek ha izomlázatok van? (beszélgetés)
Hát nekem most nagyon az van!
Van egy masszázs övem, a papírján is az van h izomlázra jó, sztem rajtam lesz ma egy darabig
meg tej, tej tej (mint már írtam-mert calcium, fehérje stb amire szükség van ilyenkor-sajnálom, ha másnál nem jön be nem vagyunk egyformák, csak abban, hogy mindenkinek nagyobb a dumája ha nem kell szemtől-szembe beszélni csak monitoron keresztük "fikázni" a másikat)
és rátornázok, hogy nyúljanak picit az izmaim
:D:D:D:D
Nem baj, látszik, hogy nem használok ilyeneket.:)
A tej szar...:)
Nem nagyon ismerem azokat a termékeket, én csak Scitec-es cuccokat használok.:)
Te tudod, én nem biztatlak semmire, magadnak kell tudnod, hogy mi a jó neked.:)
Igen,erjedés,tejcukor...!!!:D
...az L-karnis dologra visszatérve:nem hagyott azóta sem nyugodni,ezért visszapörgettem a történéseket,s igen,mikor azt szedtem,elég sokáig (versenyek...miatt),tényleg nem savasodtam be egyáltalán!!!és hiába próbálokoztam azóta hatásosabbnak mondott termékekkel - úgy mint,Reform,Thermo X,CLA+T,Cuts - egyik sem adott akkora "plusszt",mint anno a karni!!!
a Reformról elég rossz véleménnyel vagyok,s ráadásul drága is,talán a Thermo és a CLA "ért" még vmit...
de jelenlegi "felindulásomban" :))) úgy döntöttem,visszatérek a karnihoz!!!
meleg fürdő és ha csak enyhe izomlázról van szó, akkor mozgok kicsit másnap is.
De volt már olyan izomlázam is a hasamban, hogy moccanni sem bírtam, sem éjszaka megfordulni az ágyban. Valószínűleg komolyabb szakadások történtek az izomban. Ilyenkor SEMMI masszírozást, semmi ráedzést, erőltetést nem szabad csinálni (bár nem is tudnál), max. kenegetni tudod fájdalomcsillapítóval, meg sportkrémmel.
Igen, logikus, hogy előtte, amúgy még a fáradékonyságon is segít egy kicsit.:)
Amúgy én nem szedem, mert rendszeresen edzem, hozzászoktak már az izmaim, így max enyhe izomlázam van, ami jó, mert érzem, hogy nem hiába szenvedtem a súlyok alatt....
a témához visszatérve,én úgy "tudom",h ha rádolgozol "keményen",akkor az izomtömegből veszítesz...
továbbá,a megerőltető nyújtás sem a legjobb,tehát én a masszírozást ajánlom,a forró fürdőt és max egy nagyon gyenge "rákontrát",plusz -vki már írta- a Mg-ot!!!
Rá kell tornázni!
+ nálam a tej bejön
Pici izomszakadásuk nem tudom, hogy mitől lenne a nőknek...a testépítő edzés után végzett kőkemény nyújtástól keletkeznek.
Amúgy az L-Karnitin kapszula kitolja a tejsavasodást, sőt még zsírégető hatása is van.:)
Én edzés után szoktam Richtofit-tal bekenni. HA nem felejtem el. Ha elfelejtem bekenni, akkor jajgatok, míg el nem múlik :D
Úgy tudom a forró víztől sokkal nagyobb izomláz lesz, mint egyébként lenne.
Igaz!
Nekem is volt olyan izomlázam mikor elkezdtem tornázni, hogy a lépcsőn alig tudtam felmenni.
De folytattam a tornát és egy idő után elmúlt.
Most már ott tartok, ha kihagyok egy hét aerobikot
fel sem veszem, nincs izomlázam.
Egy éve csinálom folyamatosan,amikor csak lehet!
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Hogyan lehet az izomlázat mihamarabb megszüntetni, enyhíteni?
- 3 év körüli gyermeknél mivel lehet enyhíteni az izomlázat?
- Melyik a jó edzés, torna?Ha izomlázad van, vagy nincs?És ha pl hozzá vagy szokva mert minden nap csinálod, és nem érzel izomlázat?