Ti mit tennétek? Létezik ilyen egyáltalán? (beszélgetés)
55 éves, lehet másnak tata, én a 40-50-es korosztályt szeretem.
Abban igazatok adok néhány kommentelőnek, hogy lehet a szomszédság miatt "tart" tőlem pont, hogy meg akar felelni nekem. De ott lakozik benne a vadság amit imádok egy férfiban, mert bennem is megvan.
Akkor minden szupi, csak a keménysége hiányzik. De az volt a cél, nem?
A tataságot a kor adja, nem a kinézet :)
És milyen gyakorisággal iszik?
Én tudok egy jó kombinációt, ha érdekel írj rám. A moderátor úgy is törölné.
Először is, ő kezdte a gabalyodást, de éreztem rajta hogy nem mer lépni, így megadtam neki a kezdő lökést.
Másrészt, nem tata, baromi jól néz ki, elvált, szingli pasi. Ezzel sincs gond. Kényelmes, szemben lakunk egymással, nem vonatkozik ránk a kijárási tilalom, és ismerjük egymást, megvan a bizalom :)
Akkor ezek szerint te kezdted a gabalyodást, ő csak elfogadta, és más nők is vannak az életében.
Kényelmes neked egy tata, mert közel van, aztán pátyolgathatod a lelkét, hogy "megkeményedjen".
Erre mondják, hogy valamit valamiért. Ez van h.o.-ban :))
Nem veled van a gond,hanem a szomszéddal. A megfelelési kényszer miatt rástresszel a dologra.
Jobb ha "sima"szomszédok maradtok. Hosszú távon többet ér.
Lehet hogy épp ez a "sokkal fiatalabb" dolog zavarja.
Azt gondolhatja többet kell teljesíteni (talán okkal) és ez előre bestresszeli.
arra nem gondoltál,hogy esetleg az frusztrálja hogy régóta ismer?
de lehet akár impotens is....
Kerüld el te is.
Ha szeretne egy jót hancórozni veled nem kerülne és a szerszám is jól máködne...gondolom én.
Még november elején összegabalyodtam a szomszédommal. 8 éve ismerem, elmondása szerint már kinézett régóta, de nem mert kezdeményezni mert sokkal fiatalabb vagyok tőle, és mert szomszédok vagyunk.
Testiségnél nem igazán tud "megkeményedni", és ez nagyon zavarja. Azt mondja, más nőnél nincs ilyen gondja, csak nálam. Nagyon szeretne igazán jól megkettyinteni, de frusztrálja ez a dolog, és úgy érzem kerül is emiatt. Mit tehetnék? Annyira türelmes vagyok vele, próbálom lazítani, hogy ne legyen feszült ha szexre kerül a sor.
További ajánlott fórumok:
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- Létezik ilyen inzulinrezisztens étrend?
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Eufória. Létezik ilyen egyáltalán?
- Milyen a "tápióka puding", egyáltalán létezik ilyesmi?