Ti mit tennétek...? (beszélgetés)
Bocs a 20 percet nem járművel gondoltam :)) 30 km-t én se gyalogolnék :DDDD
de azért nem is szakítanék.... úgy látszik valóban marad a bicikli :)
de ez egy rossz tulajdonság sztem...
szakítani azért mert nem tudtok minden nap találkozni, akkor ha más probléma adódik akkor is szakítani akarsz majd??!?!? Úgy nem tud majd Rád párod számítani, és ez egy kapcsolat alapja...
20 percre vagytok és ezért akarsz szakítani???
Szóhoz nem jutok.
Bocs ha kicsit durva vagyok, de biztos mindkettőtöknek van 1-1 pár lába, ami arra való, hogy járjatok rajta. Ez nem egy őrült távolság!!!!
uhh én ezért nem szakítanék...
"A távolság olyan a szerelemnek, mint a szél a tűznek. A kis tüzet kioltja, a nagyot mégnagyobbá korbácsolja."
Figyelj, ha szeretitek egymást, nem lesz probléma!
Ha meg bizonytalan vagy, jót is fog tenni, hogy nem lógtok egymáson éjjel nappal!
Maradnak a talik hétvégére.
Mi 4éve vagyunk együtt a vőlegényemmel,én 11.es voltam mikor összejöttünk, mi is autóval 25-30pernyire lakunk és a busz is ritka...szóval hétvégente találkoztunk,hétköznap meg sms,msn és telefon. :( Rossz de i lehet bírni,túl éltük mi is...aztán 1év után már aludhattunk együtt és akkor hetente egyszer tudtunk még találkozni szerda estéket együtt töltöttük mindig!
Ha igazán szereted és úgy érzed ő kell neked,emiatt ne szakíts vele...a szerelem mindent kibír, a távolságot is
Én nem szakítanék!
nem hiszem,higy ezen csak neked kellene egyedül gondolkodnod.Ketten vagytok ebben a kapcsolatban.
Én is voltam ebben a helyzetben régen.Hidd el ha igazán akarjátok lesz rá megoldás.
Hát én ezért nem szakítanék, persze ez csak akkor mûködhet, ha bízol benne, ô is benned, közösek a célok és komolyak a szándékok!
sok szép sikersztori igazolja, hogy a távkapcsolatok mûködnek, ráadásul 20 perc autóval nem nagy távolság!
Akár minden másnap meg lehet oldani egy rövidebb randit, de akár
hétvégén is többet tudtok együtt lenni!
Szerintem ez így nem ok a szakításra!
Végső elkeseredettségemben úgy gondoltam leírom ide mi a probléma, és meghallgatom, ti mit tennétek a helyemben.Az a helyzet, hogy 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, és kb 3 hónapnyi szenvedés után jöttünk össze, szval úgy érzem eléggé megszenvedtünk egymásért.
Minden a legnagyobb rendben, nagyon szeretjük egymást.1 probléma van.nem egy helyen lakunk, ráadásul most fog érettségizni, ami miatt sokat kell majd tanulnia.szinte csak kocsival lehetne megoldani a találkozást, úgy 20 percnyi útra vagyunk egymástól,de busz kb napi 2x jó ha megy.elkezdődik a suli, és nem tudom, mit kéne tennem.Már most szenvedek, hát még később mi lesz...megfordult a fejemben, hogy esetleg szakítani kéne, úgy is szenvednék , de nem annyit mint amennyit így fogok.Mit tennétek a helyemben?
További ajánlott fórumok:
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Mit tennétek, ha az összes nektek tetsző pasiról kiderülne, hogy van párja?
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?