Ti megbántátok, hogy elhagytátok a párotokat? (beszélgetés)
"Kell némi életművész, kalandor beállítottság ahhoz, hogy hátat fordíts valaminek, amiben nem érzed magad jól."
Vagy józan ész. Nem minden elvált életművész vagy kalandor.
De ezek szerint nem tudjátok megbeszélni, és aki képes heti rendszerességgel üvöltözni, az nem is fog megváltozni. Heti 2-3 nap duzzogás, haragszom-rád nagyon sok, még havinak is sok lenne. Az élet telik, nincs értelme éveket vesztegetni valakire, aki ennyire ösztön és egó ember. Az embernek még 58 évesen sem szabad eltűrni, hogy lábtörlőnek nézzék, 28 évesen meg végképp minden esélye meg van arra, hogy újra kezdhessen valaki kedvesebbel.
Nem mellesleg: a stressztől is hullhat valaki haja - nem is kicsit. Ne várd meg míg parókára lesz szükséged.
Én sem tudnék. Felőrli az idegeimet előbb-utóbb.
Egy picit lehetnél önzőbb magad felé, hogy ennél jobb kapcsolatot érdemelsz, ahol nincsenek vagy ritkák az ilyen problémák, amik nálatok vannak.
Ő megbánthat nap, mint nap?
Gondold át, hogy fordított esetben ő vajon hogyan reagálna?
Nekem
Sem jo de felek h megbanom …. Meghat az h szeretjuk egymast…. Es nem akarom megbantani
De kedves vagy hogy ennyire emlekszel. Igeen igazad van bar annyibol jobb hogy mar csunyan nem beszel…. Es elvisz neha randizni…. De ott van az osszes tobbi rossz . Viszont azert ennyire nehez mert van egy jo oldala
Is ….egy nagyon jo. Es nem tudom h h dontsek
Ennek sanyi.
Miért erőltetnéd?
Becsüld magad sokkal többre ennél!
A vágyaid teljesen reálisak, így kellene működnie egy jó kapcsolatnak. Mindenhol vannak vitak/veszekedesek, van aki ritkábban szexel, vannak akik otthon gubbasztanak, de gondolj bele, nálatok az összes egyszerre van és még ordít veled.
Elhiszem, hogy félsz a szakítástól, 3 év alatt az ember idomul a rossz kapcsolathoz, nem hiszi el, hogy mással jobb lehet. Lehet, hogy következőre kifogsz egy máshogy rosszabbat, akkor is tovább kell állni, de meg fogod találni a TÁRSAD!
Hidd el, csak az első lépést nehéz meghozni, amint elmúlik az ijedtség fel fogsz lélegezni! :)
Nem tudom hány éves vagy,,fiatalabban általában több az összezördülés,,,csiszolódnak a párok mondhatni.
Amiről te írsz ,,na ez nem az!!
3 éve gyűröd,,,nagyon vigyázz ne ragadj bele.Lépj.
Gondolkodj hosszútávon. Ilyen életről álmodtál anno magadnak? Ilyen házasságba, családba terveztél gyerekeket? Ilyen közegben szeretnéd őket felnevelni???
Ha a válaszod: nem, akkor mielőbb lépj ki ebből a kapcsolatból.
több mint 6 évig voltam egy pusztító kapcsolatban,kiszálltam belőle,így tapasztalatbol írom: ha csak egy kicsit is pusztító-leépítő rád nézve egy párkapcsolat,menekülj.egyre rosszabb és rosszabb lesz,jobb sose
sok boldogságot Neked.....
Szaszy.
Túl rövid az élet ahhoz hogy veszekedésre pocsékold el.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen gyakran "engeditek el" egyedül bulizni a párotokat?
- Ti hogyan szólítjátok a párotokat?
- Ti támogatnátok a párotokat abban, hogy minden hétvégén 1 napot a hobbyának szenteljen miközen a 3 gyerek rád marad?
- Ti hogy becézitek a párotokat?
- Mi az amit jól tettetek vagy megbántátok, hogy nem tettetek meg a 40-es éveitekben?
- Névnapodon, szülinapodon, hogy köszönt fel a párod? Csak virágot kapsz, vagy ajándékot is?Férfiak, ti hogy hogy köszöntitek fel a párotokat?