Ti kivel maradnátok? (beszélgetés)
en 19 eves vagyok o pedig 27..hat igen meg azt is mondta vagyis arra jott ra egy ev utan hogy mi nem illunk ossze a korkulombseg vegett sem..meg mert en mindig mennek vendegsegbe meg ijenek o meg othon ulos
a fő kérdés: szakitani tudsz-e vele?
ha nem költözöl hozzá tuti szakítani fog veled...ez mennyire viselne meg?
Bocsi, de ez elég kevés.
Szerintem lépj tovább ês keress egy olyan pasit aki tud értékelni. Legyen egy kicsivel több tartásod.
hat igazatok van szeretem de ez igy nem normalis..hat azt nem hinnem hogy en tartanam el mivel a szulei sokat segitenenek na de kitudja meg hat ense keresek annyit,hogy ebbol megeljunk..hat igen a pasimnak az fajt mikor anyukam megkerdezte tole hogy a szulei ot nem neveltek meg hogy rendesen kell tisztalkodni o erre megsertodott es elment
És nem akarlak a kérdésemmel megbántani,de hány éves vagy?
Ugyanis a pasas burkoltan közölte veled ezek szerint,hogy meglenne nélküled. Te meg azt írod,csak azért mennél vele,hogy éjszaka ne legyél egyedül és közel van a munkahelyed....na ezen azért gondolkozz el :)
És akkor mi van? Csak azért éltetni egy szarságot, hogy éjszaka ne legyél egyedül? Ez nagyon szarul hangzik. :(
Én anyámmal maradnék,több okból is.
Valószínűleg nem az az életcélod,hogy eltarts el büdös,koszos,hálátlan,lusta,egoista pasast. Mi tart mellette? Mit szeretsz benne? Tiszteletlen anyáddal,akkor gondolom veled sem a legkedvesebb..hm?
nekem csak annyi hasznom lenne ebbol hogy kozel lenne a munkahelyem..meg hogy ejjel nem lennek magam mivel ha anyunal laknek akkor ott ejszaka magam lennek mivel o altalaban ejszakas..
Szerintem az ember egy idő után kiszáll a családi fészekből, és a párjával él együtt. Ez alapvetően így a normális. Ez nem választás kérdése.
Viszont ne haragudj, de olyan pasid van, aki koszos, büdös, nem fürdik... Hogyan fekszel vele össze... Ez elég gusztustalanul hangzik. És ahogy olvasom nem is dolgozik, hanem eltartod... Mi a jó neked ebben? Neked kell tudni.
Bocs, de mit eszel egy ilyen pasin ?
Akkor ezek után nem értem, mi a kérdés még?...tudom,... szereted, de azért becsüld magad egy kicsit többre! ;)
meg ma ugy tett,hogy o lehet hogy meglenne nelkulem mivel akkor nem lennenek szabalyok hogy neha anyukamhoz is elkene jonnie velem..meg ilyesmi
hat az anjaek tartanak el vagyis a kajat ok fizetnek..meg minden..de nekem ez igy kelemetlen..
Az ilyen pasit jobb elfelejteni
papír ceruza és írd össze milyen kiadásaitok lennének ha ott laktok nála
víz, gáz, villany, net, szemétdíj, kommunális adó, telefon, tv, előfizetés plussz kaja
aztán írd össze a bevételeket is
segít dönteni:)
Anyukáddal... Ha nem akarsz éjjel nappal takarítani utána... a nem tisztálkodás pedig durva... Be nem engedném koszosan büdösen az ágyba. Főleg, hogy nem a munkába izzad bele. Kicsit hálás lehetne anyukádnak...
+Mi az, hogy mehetsz vele? ..megengedi?, eltarthatod, ha van kedved?
Nincs munkája, Te tartod el?
a baratommal 1evig anyuval egy hazba eltunk mivel az en szuleim kulon elnek! A baratomnak nem tetszettek ott a szabalyok a hazi,rend,tulzasba vitte az edzest.. Nem tisztalkodott rendessen.Ami elobb utobb mar anyu idegeire is ment,de anyam nem szolt semmit.a pasim dontott ugy hogy el koltozik,a hazahoz ami meg viszonylag elegge rossz allapotban van es azt mondta en ha akarok elhetek itt vele,de o abba a hazba nem megy vissza ahol anyam el..de nekem csak hianyzik anyu meg hat a pasimat befogadta akkor is es ugyis hogy nem volt neki munka..de ugynezki a pasim csak a sajat feje utan megy egy fel kesz hazba akar elni,nincs munkaja sem es egesz nap edz..annyi jo van csak ebben a hazban hogy kozel van a munka helyemhez..de anyu viszont messze, a helyesirasert bocsi de szerb menus a telefonom..
További ajánlott fórumok: