Ti hogyan próbáljátok a közérzeteteket javítani, saját tapasztalatokat írjátok meg! (beszélgetés)
Jól van na. de vetted a lapot:) próbáltam viccesen indítani, felmértem mennyire vagy befordulva. :)
Zacher mesterrel én nagyon is szeretnék no de nem munkahelyi körülmények közt XD
Nekem Csernus is élmény volt, azóta nem tartom egy nagyképű k*csögnek :)
Törd össze, szívd orrba, hátha jobb lesz :D
Ha szedsz multivitamint, akkor ne szedj mellé más vitamin készítményt, mert túllövöd magad!
ha rossz közérzet, gyengeség, ingerlékenység akkor kapcsiból magnézium, kalcium és B vitaminok eztakár gyógyszertárban is megkérdezheted milyen arányban érdemes bevinni. nem árt a C vitamint is pótolni. most kevés a fény is. ez is lehet a rosszabb közérzet okozója, kellemes meleg fényű lámpával, sólámpával picit javulhat, persze csodára nem képes.
huh. nem tudom sokrétű.
Naponta tornázok és mindig reggelente.Jógázni ritkábban szoktam,heti 1 alkalommal,de jó lenne többször is.
Masszázsra sajnos nincs időm,de ha jönne a jó idő akkor többet mennék:)
Régebben hetente mentem,de van benne lustaság is,hogy nem megyek:(
hehe :D na látod :D van ami működik :D
egyébként közérzetjavító minden amit szeretsz csinálni. ha nincs ilyen akkor keresgélni kell olyasmit ami leköt.
Szoktam tornázni,jógázni.
Egy jó masszázs is sokat jelent:)
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk a napi hangulatot, közérzetet... 10tuti :) 1borzalmas :(
- Egész nap reszket a gyomrom, erősen ver a szívem, reszket a kezem, rossz a közérzetem és fáradtnak érzem magamat...Mitől lehet ez?
- Összehasonlithatatlanul jobb a közérzetem, amióta...
- Sportolás után és néha közben is rosszul vagyok. Szédülök, hányingerem van, rossz a közérzetem. Mi lehet az oka?
- Másnak is rossz a közérzete?
- Szívinfarktuson átesettek, hogy viselitek a nagy meleget? Milyen a közérzetetek?