Ti elvinnétek a 7 hónapos babát magatokkal a temetőbe gyertyát égetni? (beszélgetés)
ilyenkor tényleg megszakad valami:(:(
a nagyszüleim is így haltak meg. először a nagymamám, rá 2 hétre a nagypapám:(
Buciildi kérdezte erről is a véleményt.
Egyébként meg valahogy odakerültek a papáék..Nem?
Könnyebb feldolgozni ha meghal valaki ha ki lehet járni a sírhoz akár egyszer egy évben akár többször.
Olyan furcsa hogy amikor az egyik meghal sok esetben megy utána kis idővel a másik.
Vajon miért lehet ez??
Tudom ez nem ide tartozik,de ez jutott erről eszembe!
Kislányom 11 éves volt amikor meghalt a nagymama ,3 héttel később a nagypapa . Megkérdeztük tőle mit szeretne ? Úgy döntött ott lesz a temetéseken.
Persze idegen temetésére nem vittük volna el.
Viszem a gyerekeket.
Temetésre is ha közeli a hozzátartozó.Ez is az élet része.Hozzá kell szoknia.Engem is hurcoltak anyuék mindenhova.Hol esküvőre,hol temetésre,keresztelőre szülinapra,ballagásra....vannak jó dolgok de vannak szomorúak is.Sajnos.
Én elvinném,miért ne.
Nem teszel vele semmi rosszat.
Emlékszem míg kicsi voltam ,anyáékkal mindig mentem és ,mivel kicsi voltam annyit fogtam fel belőle hogy itt van papa és dédi sírja.
És imádtam sorba rakni a sok gyertyát,tudjátok a papírzacsisat.
ja és rendszerint faggyús lett a kabátom ujja.:)
Temetésre nem. A lányon 10 és fél éves, de még őt sem vinném.
Én is 14 évesen voltam először temetésen, sajnos az édesapámé volt. :-((
SZia!
Mi is visszük - 1 éves- , nekem már nem élnek a szüleim, így nincs is ki rá vigyázzon,
köszönöm.
azt hiszem együtt megyünk.
További ajánlott fórumok:
- Tápszeres babák mamái! Ha kimozdultok pár órára, hogyan viszitek magatokkal a tápszert?
- Mit szoktatok ebédre vinni magatokkal a munkahelyre?
- 12 órás utazásra mit vinnétek fel magatokkal a buszra?
- 90 napos diétában fehérje napra mit visztek magatokkal enni, ha nem tudjátok se melegíteni, se hűtőbe rakni?
- Lovas színházba elvinnétek 3, 5 éves gyereket magatokkal?
- Milyen ruhákat (és miből, mennyit) vinnétek magatokkal 4 napos budapesti rokonlátogatásra, ha színházlátogatás is lesz a program?