The Voice (beszélgetés)
Szerintem meg tök jó volt. Hallottad George Michaeltől ezt élőben? Hát mit mondjak, Dávid jobb volt, esküszöm...
Szerintem ő pl. Freddie-t baromi jól énekelte az X-ben.
Igen! A saját vonal jó lenne,bár nem hiszem hogy engednék neki...De Freedommal meg más a
véleményem:( a G. M. dalok nagyon nehezek jellegzetesek és baromira ütős hanganyag kell hozzájuk..nekem kevesleves volt:( bocsi...
De Freddy M. Whitney H. vagy Chritina A.,ésetleg C .Dion se túl jó választás..persaze hacsak nem tud annyira vagy jobban énekelni a versenyző..de ezért erre elég kevés az esély
...
én még mindig ezt a dalt, ezt a katarzist, ez a stílust, ezt a magabiztosságot várom valakitől, mondjuk éppen Nádor Dávid is elénekelhetné, vagy akár Schrott Péter.
már tegnap sem szappanopera-dalt énekelt! Nem erőltetik nála azt a vonalat, csak kuriózumként mutatták be.
Én inkább saját dalt (saját szerzeményt) várnél el tőle következő héten vagy a műsor folyamán valamikor.
Aki zenész is, az mutassa csak meg magát, a zeneiségét, szerzeményeit!
visszaolvasva kuv@@ra jogos az egy pont:DD
bár igazad van a karizma is elég felejtős:DD/bakker hogy ezt hogy beszoptam:D/ De Nekem az a gondom Dáviddal ,hogy vagy latin bikává akarják átképezni/kizárólag spanyol nyelven,ha már úgyis jól tud/vagy ha nem az a vonal,akkor meg tök testidegen dalok...El tudnék képzelni neki délszaki ámde angolnyelvű eposzokat,semmiképp nem valami discos vagy poppos vidám feelingben:D
Nem erőltetném nála tovább a szappanoperabetétdalokat...
Mármint szerinted nem lett akkora karizmája?:) Karizma se nagyon van mondjuk, az igaz...:))) De én sejtettem is, hogy nincs.:))
Szerintem nem igazán énekelte még a "saját" számait. A Freedom jó volt, de lehetne még jobb is, MJ, Phil Collins, Queen...
Számomra nagyon is kiemelkedő hang, ezer közül is megismerem. Az X óta drukkolok neki.
A bulvárkörítésről nem ő tehet, ezt minden versenyzővel eljátsszák, pl. az álszerelmes, aki a vak kislánytól a szerelmes dalként titulált drogos számmal búcsúzik, brutális nevelőapa, összeomlás, elment a hangom, családi tragédia... Számomra ezerszer ízléstelenebb dolog a nagyszülők halálát közhírré tenni (erről sem a lányok tehetnek). A riporter kérdezett rá a kislányra, Dávid meg csak válaszolt. Egyébként ő maga is beteg volt, ráadásul a torkára ment a vírus, ezt mégsem említette, pedig ez is "jó pont" lehetett volna.
ÁHHHÁ, ezt is jó tudni :)))
Lassan-lassan mindenkiről begyűjtöm a foglalkozási tudnivalót, szűkösebb időkben pedig csak előveszem :))))
ujjatlan ruhaféléből férfin kizárólag a fehér vagy fekete atláétát tudom elképzelni, természetesen erre alkalmas felsőtesten.
Minden más ujjatlan hacuka tilos egy férfinak!
..és a forever togethert is lapozhatjuk:DDD
bár a once upon a time..vagy a far far away in the galaxy már inkább:DDD
a lázas gyerekével biztos nem ő akart nyomulni...
amúgy én már attól megnyugszom, hogy tudom: ő nem hibázik az éneklésben, nem megfeszülve-szorongva hallgatom, mint a többit, hanme csak kényelmesen
Nyajjjjjmááááár, nem szeretem mikor ilyen titokzatos valaki. Követelem hogy azonnal fedd fel Voldemort kilétét! MOST.
:DDDDD
szóval nem feltétlen fals az attól.
Csak képzettség és legfőképp rutin kell hozzá.