The Voice (beszélgetés)
Tippjeim a döntőre:
Pál Dénes
Nádor Dávid
Berkes Olivér (itt hezitáltam sokat)
Husnullina Regina
Tippjeim:
MIsi:_Veres Móni
Pál Dénes.......kérdéses a számomra kit választ,szívem szerint Mónit...meg a statisztika miatt is...
Andi:Nádor Dávid
Schwarz Dávid....egyértelműen N.Dávidot választja
Caramel: Berkes Olivér
Gajer Bálint....Gajer B.-választja a zenész fülével tutira.B.Olivért elég sokáig vitte a hátán kötelezően:D
Somló:Regina
Weis Viktor...hát Regina olyan kiegyensúlyozott semmi,és Viktor a jóléneklően jelentéktelen semmi:DDD Passz
Ti kit tippeltek?
Élő show, ötödik adás
Az ötödik élőadásban 8 versenyző lép fel, Mesterekként 2-2 versenyző. Ebből az adásból 4 versenyző jut a fináléba/döntőbe Mesterekként 1 versenyző. A döntőbe jutó összesen 4 versenyzőről a nézők szavazatai és a Mester együttesen döntenek az alábbiak szerint:
Ahogy az előző élő adásokban az adás kezdetén a műsorvezető megnyitja a szavazást. Az adásban fellépő valamennyi versenyzőre lehet szavazni.
Minden csapat Mestere a két versenyzőjének produkciója után értékeli az énekesek teljesítményét és eldönti, hogy az általa adható 60% és 40% közül melyik versenyzőjének ad 60%-ot és melyiknek 40%-ot.
A nézői szavazást a műsorvezető az összes produkció elhangzása után egyszerre zárja le minden versenyzőre. A leadott érvényes szavazatok és a Mester által adott százalékarány matematikai átlaga határozza meg a továbbjutást - így a nézők megfordíthatják az állást, amennyiben a nézői szavazatok több mint 60%-át az a versenyző kapja, akinek a Mester a 40%-ot adta, vagy nézői szavazataikkal megerősíthetik a Mester döntését. A szavazás lezárása után küldött szavazatok érvénytelen szavazatnak minősülnek.
Élő show, finálé, a döntő
Azt, hogy a fináléba jutott 4 versenyző közül ki lesz a műsorsorozat, a „The Voice”– „Magyarország hangja” győztese – a kizárólag a nézők döntik el szavazataikkal.
Most akartam belinkelni...:)
Hát ez kicsit fura, de már mindegy, most ő már nem tud beleszólni a továbbjutásba úgysem, csak a közönség.
Dénessel én is így vagyok valahogy. Kicsit nekem csalódás. Az elején nagyon tetszett, a duett aztán a francia szám (igaz, utána meghallgattam eredetiben:)), aztán valahogy leült. Ha normál hangnemben énekel, akkor semmi extra nincs a hangjában, és nagyon érezni a rutintalanságot, fiatalságot... Szóval még érnie kell, és nem tetszik ez a "búsképűlovag-imidzs" sem, de tuti marad ennél a stílusnál és egyetlen pörgős, vidámabb dalt sem hallunk tőle. (És biztosra veszem, hogy ő nyeri meg.)
A többivel is egyetértek, Gájer Bálint meg nekem dögunalom. Profi és jól énekel, de simán elalszom rajta, sem a személyisége, sem a hangszíne nem érint meg, semmi extrát nem találok benne, a swinget meg alapból nem bírom.
láttam,tegnap a SuperTV2-n... :D írtam ishozzá,hogy őrültek:D
megfeltök............-.-' XD
20:30-23:00-ig tart majd pénteken a műsor, és csak 8 énekes van.....nem tartom kizártnak, hogy előadják az Eurovíziós dalokat is: Fatima ill. Pál Dénes és Szilvia, illetve Burai Krisztián.
Annál nagyobb publicitást nem fognak kapni azok a dalok, int amit ez a műsor szolgáltathat nekik, bár Dénes (mivel ő még versenyben van, jogtalan előnyt szerezhetne ezzel, úgyhogy lehet, hogy ők kimareadnak s csak Fatimáék mutatják meg a dalt?)
A lényeg,hogy Peti nincs elkenődve.. tök pozitívan áll az egészhez, örül,hogy eddig eljutott rocker ként :)
Ő nem borult ki,mint pl.Henike.... :D
Voice ismétlés....
Apátok fülit! nem akarom még1x látni,ahogy Andi kivágja Petit :(