Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
The Voice (beszélgetés)
Egy őrült jazz-zenész lánya...
Szia. :) Lássuk a medvét! ;)
SZiasztok!
A zsűri mórikálása nem jön be, de majd hozzászokom.
A srác jó volt
Azt mondja, "igen, befogom". :)))
Zsüri megmutatja mit tud. Nagyon helyes!
Ki tudja... annyi emberke nem tudott önkritikát gyakorolni eddig...
Rúzsa Magdi nővére és Fatima (a Fekete vonat volt énekesnője) nagyágyúk lesznek... Közülük választani, ha Magdi nővérének is ugyanolyan hangja lesz, mint Magdinak...
tyűűűű, ez nagyon jó kampány, ötletes, hatásos.
Nézzétek csak!
Lehet, árt nekünk ez a sok zene,ill. a tv-zés alatti nasizás,és kortyolgatás :))
[link]
Jól van na,ha csak a hangszínét nem :))
Pedig, az övé egyedi. Én ilyen csodákat várok,akiket felismerek a rádióban, már a hanszínéről :)
Kíváncsi vok a nővére hanszínére :))
ej, ej
most miért mondod??
nem szeretem a hangszínét, de a tehetségét elismerem!
De jó!
Én amúgy Magdis vagyok, csak Zebinek ne mondjátok :DDD
Biztos jóóóó lesz.:) Én annak kifejezetten örülök, hogy nem a Liptai-Tilla páros fogja vezetni.
Vajon mások is jönnek azok közül, akiket az X-ből kiraktak? Lehet, hogy Katica is jön?
de én is úgy olvastam, hogy itt a válogatón nem a szerencsétlen lúzerek lesznek, hanem a jobbak, szóval a szűrt anyagot láthatjuk majd
Úgy tűnik, hogy itt is lesz válogató. Nagyon várom!:)
Sziasztok!
Én is várom az estét! Nagyon:)
Úgy emlékszem itt nem lesznek olyan béna előválogatók...mintha azt olvastam volna.
Igen:)Több újrapróbálkozó is lesz?
20:25-kor kezdődik
Meghallgatás
(szóval ez is most amolyan válogató pár hétig...mikor kezdődnek az élők???)
További ajánlott fórumok: