Tetoválók és tetovált lányok tapasztalatai... (beszélgetés)
Még soha nem üvegfestékeztem:(
Bár csodálom mert annyira szépek..
Én kiöntött gipszkeretbe szoktam rajzolni,festeni,ilyenkor karácsonykor,még ajándéknak is szép,csak a keretet utálom kiönteni:(
Ezen a héten még egy munkám lesz az is javítás,mást el sem tudnék vállalni,mert a mi lakásunkat is takarítom díszítem meg anyósomékét is..
Két háztartást vezetek,néha olyan fárasztó...
Reggel 6-kor megyek mérem anyósom cukrát csinálom a reggeliét..aztán fel a férjemnek reggeli..
Már délelőtt 10-kor hulla fáradt vagyok..:)
Ma még megnézek két tetkót egy arcképet kell takarni meg egy srác vállán a mintát javítani bővíteni..
De azt majd két ünnep között..
Jajj de nem szeretem a karácsonynak ezt a részét..:(
Általában külön de ez a te tűrőképességedtől is függ..
Mindig más az idő ez is attól függ hogy veszi a festéket a bőröd..
Fájdalomcsillapítózik ma már minden kozmetikus tetováló,alig érzel valamit..
:D
Én is elhívtam a gyerekeket, és együtt alkottunk, de most beteg lett a kisebbik leány, tehát inkább távol maradunk a fiammal, pedig olyan szépeket alkottak!
Tele van a lakás a műveinkkel!:)
Annamária: még egy sárkányt is csináltam üvegfestékkel!:DDD
Nem nagy szám, de a keresztlányomék megcsodálták!:D
Szia, Annamária!Én is gondolkoztam sokat a sminktetováláson, szemöldök,száj.
De semmit sem tudok róla. Mennyi idő összesen a kettő?Egyszerre megcsinálják, vagy külön külön?És hát mennyire fájdalmas?
Köszi előre is:)
Wooow!:)
Nem semmi! Errefelé nem divat nyakra tetováltatni, esetleg tarkóra. Mondjuk az se jellemző... Meg egyáltalán nem is tetováltatnak most. Se máskor. Annyira le van pukkanva ez a szar környék! Nagyon tervezgetjük a paskómmal, hogy kiköltözünk külföldre, mert itt nem lesz belőlünk soha semmi.:PPP
:D
Itt voltak az ismerőseim, meg pakolgattam. Most meg olyan üvegfestékezhetném van!:DDD
Hogyan küzdhetném le?
Ha már nem tetoválhatok...:(((
Sziasztok!:)
Mit tetoválsz, Annamária?:)
Na viszont én most tetoválok egyet..
Ha van kérdés csak írjátok:)
Nekem 11tetoválásom van a sminken kívül..
Teljesen egymástól szélsőséges minták,mert van ördög,van pillangó..
Van egy nonfiguratívom,ami egyedi,és amit csak én látok benne egy olyan jel ami csak nekem jelent valamit...
Szóval a nonfiguratívot is lehet egyedivé tenni..
Az ördög is valahol engem jelképez persze,nem vagyok gonosz vagy hasonló:)
Pillangó a megfelelő helyen a férjemé:)
És amit amúgy másoknak nem szoktam ajánlani a férjem neve van az egyik karomon...
Ezt azért nem ajánlom soha,mert fiatal 20-25éves párok csináltatják egymás monogramját,és ha hiszitek ha nem volt hogy a saját munkámat takartam..
Sőt volt feleség arca is amit takartatni akartak..
Sajnos ezek gyakran takarásra kerülnek..
Bár ennek tudatában mégis rajtam van a férjem neve,de mi össze nőttünk:)
Bocsi csak elmentem a gyerekért az oviba.
Tehát én is azért merek rá vállalkozni ,mert ha két szülést kibírtam talán ezt is....
Ez igaz! DE sajnos nagyon sok fiatal csak úgy magára varrat valami nonfiguratív bármit, vagy ami épp divatos, és tetszik, aztán meg évek múlva, mikor már felnőtt, akkor meg nem győzi takargatni...
Van eg pár ilyen ismerősöm.
Szerencsére én megvártam amíg megtaláltam a nekem való mintát, ami csak az enyém, és rólam szól, hiszen nekem lett tervezve, és egy szép emlék, de nem mindenki mondhatja el ezt. Igaz aki megcsinálta az nem épp egy tetoválószalonból kiszabadult művész volt, de szerencsém volt vele, és most már tudom, hogy szerencse volt! Akkor 19 évesen nem gondoltam abba bele, hogy akár el is ronthatta volna...
További ajánlott fórumok:
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- 16 éves lány titokban tetováltatott. Felelősségre vonható a tetováló ha nem volt szülői bele egyezés?
- Gyerekmentesek, vegánok, tetováltak - Miért ők szúrják az emberek szemét?
- Tarkóra tényleg veszélyes tetováltatni?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Szegedi tetovált lányok közössége!