Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejszínes süllő recept

Tejszínes süllő recept

A Tejszínes süllő hozzávalói:
főzőtejszín
halacska egyben
só, bors, petrezselyemzöld
margarin
egy kis liszt


A Tejszínes süllő elkészítési módja:
+a halat kívül és belül sózni, borsozni és meglisztezni +a sütőedényt margarinnal kikenni és kissé meghinteni liszttel, így beletenni a már előkészített halat és ráönteni a tejszínt +apróra vágott petrezselyemmel bőven meghinteni és fólia alatt párolni +ha megpárolódott, lekapni róla a fóliát és anélkül sütni, míg aranybarna nem lesz

könnyű, gyors és ISTENI

burgonyapürével naggggyon tuti :D


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejszínes süllő elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook