Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez recept

Tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez recept

Zsírszegény Zsírszegény

A Tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez hozzávalói:
1 cs. tejszínes pudingpor
a hozzá előírt tej és cukor (én 1dl tejjel kevesebbet raktam)
egy kevés zselatin


A Tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez elkészítési módja:
A pudingot előírás szerint elkészítjük: a tejet felforraljuk, majd belerakjuk a zselatint és a cukros pudingport. Folyamatos kevergetés közben besűrítjük, majd lezárjuk és hűlni hagyjuk. Néha megkeverjük, aztán egy nagy lapos tányérra kb 2cm vastagon elkenjük és teljesen kihűtjük. Tálalásig hűtőbe rakjuk.

Tálaláskor a tányérba "szaggatjuk" és rámerjük a levest. Tejszínhabbal és fahéjjal díszíthetjük. Fogyizók vagy cukorbetegek édesítőt is használhatnak.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tejszínes pudinggombóc gyümölcs levesekhez elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook