Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Tejszínes borsófőzelék recept

Tejszínes borsófőzelék recept

A Tejszínes borsófőzelék hozzávalói:
1 kg fagyasztott zöldborsó
3 dl főzőtejszín
3-4 evőkanál tetszés szerinti liszt
ételízesítő
só, bors, pici cukor


Tejszínes borsófőzelék

A Tejszínes borsófőzelék elkészítési módja:
A borsót feltesszük főni, közben sózzuk ízesítjük, majd forrástól számított tíz percig főzzük.
Közben a lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a borsóhoz.
Amikor újra felforr, picit főzzük, ízesítjük még ha kell.


Sült virslivel, fasírozottal, kolbásszal, tükörtojással, vagy akár üresen is nagyon finom.


Kategória: Főzelékek receptjei

A receptet beküldte: , 2018. aug. 27. 18:41
A tejszínes borsófőzelék elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook