Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tejszín fixálása. fórum

Tejszín fixálása. (beszélgetős fórum)


9. mirror (válaszként erre: 5. - Krisz38)
2011. máj. 21. 11:06
:DD
8. 342bae44d8 (válaszként erre: 6. - Krisz38)
2011. máj. 21. 11:03
ÉN IS ÍGY SOKTAM JÁRNI, CSAK AZ ZAVAR, HOGY A HULALA NEM TEJSZÍN, HANEM NÖVÉNYI ZSÍRADÉKOT TARTALMAZÓ MŰLÖTTY. DE MŰKÖDIK
2011. máj. 21. 11:01
Köszi a tanacsokat most mar tudom:)
2011. máj. 21. 11:00
De az is lehet, hogy béna vagyok! akkor sorry:-) !
2011. máj. 21. 11:00
Ha azt vesszük, milyen bazira dagad, nem is drága. A tejszínekből meg manapság tutti valamit kispórolnak, de verem...verem.... verem... aztán trutyesz lesz, ami összeesik , mint a férjem a búcsúban:-)
4. db82bed8d4 (válaszként erre: 2. - Krisz38)
2011. máj. 21. 10:56
:D
2011. máj. 21. 10:56

Vegyél habfixáló port, olyan kicsi csomagban van mint a sütőpor meg a van.cukor...

Keverd bele a habba, írja a mennyiséget a hátoldalán és attól nem fog összeesni a hab...

ajánlom a Hulala tejszínhabot, annál nincs jobb, kicsit drága,de megéri...

2011. máj. 21. 10:56
Szerintem habfixálóval. kis tasakban árulják, mint a sütőport. én erre gyanakszom. egyébként nem árt felverés előtt 2 csepp ecet bele, de nagyon minimális, az ízét véletlenül sem szabad megérezni. Hangyányit bele.
2011. máj. 21. 10:52
Anyukam irta nekem, hogy ne felejtsem el lefixalni a tejszint a torta tetejere de nem tudom azt hogyan kell. Esetleg tudna valaki valaszolni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook