Tegnap rajtakaptam a feleségem egy pasival a hálószobánkban.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Diliház😉
Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet
Szép munka! Kaptál egy5-t.
De azt tudtad, hogy Viktor impotens lett, mert sokat gyúrta répára, ezért nem született saját utód. Pedig a kertész is besegített.Hugo Lopez Vasquez mikor megtudta ki az anyja, belefojtotta magát a egy kanál vízbe. A titkos kapcsolatból született Georgo, aki szerelmes volt a frigid Rosalindába, de miután a lány meglátta, milyen gazdag Georgo, nem csak a szíve nyílt meg.
Tegnap rajtakaptam a feleségem egy pasival a hálószobánkban....
Még mindig jobb, mint ha egy ló lett volna az ágyadban..-)
Áhh, picipöcölőt akart kompenzálni a főhősünk.
Egyébként sem hiszem, hogy igaz a történet, fel ne szívd magad.
Gyűjti a Trollokat, etetés van. :P
Senkit sem pofozunk meg, főleg nem nőket.
Nem a pofontól lesz igazad, próbálj meg észérvekkel operálni, végső esetben meg szikével..-)
Juanita rájön, hogy Carlos és Esperanta apja végig hazudott neki, amikor azt állította, hogy Maria kutyájának gazdája Simone. Eközben Fernando bevallja Octaviának, hogy már nem szereti, sőt el is költözik a szomszéd Georgo fiatalabbik lányával, Ana-val, aki össze van zavarodva, mert közben Ricardo, a kertész is csapja neki a szelet. A kettejük között lévő hatalmas társadalmi szakadék miatt Ana úgy dönt, visszautasítja a fiút, ám ekkor még nem tudja, hogy Ricardo valójában Oscar de la Cruz, a város leggazdagabb emberének a fia. Rosita a portás, próbálja leleplezni, de Pablo Redroban hirtelen felbukkanása mindent megváltoztat, ezért továbbra is hallgatnia kell. Lehet, hogy Hugo Lopez Vasquez valójában Victor Augusto Espinosa Jacome rég elvesztett öccse?
Hja és persze, minden szereplő, nem csak, hogy félre csókolózik, de félre is micsodál...
Kár, hogy annyira nem jöttek ezek át, lehet felismerném a történeted..., nah, majd talán más. :)
Polgárpukkasztásnak szántad gondolom!
Mekkora sztori. Ezt valami Brazil szappanoperából vetted?
Azokban voltak hasonló szar fordulatok. :D
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Milyen színű a hálószobád?
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Ezt csak én érzem cikinek? Rajtakaptam a párom..:)